Prémium

Otthon, édes otthon... (x)

Portfolio
Megtalálni a megfelelő lakást, nem egyszerű feladat. Lakásból otthont varázsolni pedig igazi kihívás: az álmodozást konkrét tervekre váltani, a tervekből pedig kényelmes lakóteret varázsolni nem egyszerű. Inspiráció, széles termékválaszték, lakberendezők tanácsai, tippek és bemutatók - ezek segítik a lakberendezésben, otthonteremtésben mindazokat, akik ellátogatnak az OTTHONDesign Ősz kiállításra. A HUNGEXPO új rendezvénye október 12-14. között várja a megoldásokat keresőket a Vásárközpontban.
Fókuszban a lakberendezés

Az őszi kiállítás fókuszában a lakásbelső kialakítása és a design áll. A nappalitól a fürdőszobán át a konyha berendezéséig a lakás minden helyiségébe találhatnak itt berendezést. A közel száz kiállító színvonalas megjelenése mellett a rendezvény egyik központi eleme az Innováció - Otthon stand, ahol mini enteriőrökkel, előadásokkal és lakberendezési tanácsadással várják a látogatókat. A Style & Home összefogásában, partnercégek legújabb termékein keresztül nyerhetnek inspirációt a látogatók. Mindezt interaktív módon, hisz minden enteriőr kapcsán a részvevő cégek közreműködésével még kerekasztal beszélgetések is segítik a trendek és stílusok megismerését.

Otthon, édes otthon...
Kreatív, interaktív

Az őszi rendezvényen a lakberendezés design vetülete is szerepet kap. A kiállítás stratégiai partnerségre lépett az idén 15 éves Design Hét Budapesttel. Az együttműködésnek köszönhetően a látogatók ízelítőt kaphatnak a hazai kreatívipar jelenéből: a PURE DESIGN standon fiatal tervezők munkáival találkozhatnak.

Otthon, édes otthon...
Emellett HOVA TOVÁBB? címmel kreatívipari felsőoktatási börzén ismerkedhetnek a látogatók a kreatív szakmai 23 felsőoktatási intézményeivel, az azok által kínált lehetőségekkel, képzésekkel.

Az ügyesebb kezű családok a WoodLike családi workshopban saját maguk is felmérhetik kreativitásukat: betekintést kapnak a bútorkészítés rejtelmeibe és akár saját maguk is készíthetnek egy kisbútort, melyet magukkal is vihetnek.

Otthon, édes otthon...
Egyidejű rendezvények

A kiállítással egy időben kerül megrendezésre a LAKÁS 2018 kiállítás, így aki még csak az álmodozás, tervezés fázisában van, akár álmai otthonát is megtalálhatja a szomszédos pavilonban. A Vásárközpontban zajlik majd a pesti BABA EXPO rendezvény is október 14-én, vasárnap. A belépőjeggyel ezek a rendezvények is megtekinthetők.

OTTHONDesign Ősz nyitva tartás:
október 12-14., naponta 10-18 óráig (vasárnap 17 óráig)

Bővebb információ, jegyvásárlás: www.osz.otthon-design.hu

Stratégiai partner:


Otthon, édes otthon...





Szakmai partner:


Otthon, édes otthon...






(x)
Kiszámoló

A sávos vagy többkulcsos adózásról

Akárhányszor előjön az adózás, egykulcsos-többkulcsos adózás kérdése, úgy tűnik, hogy három emberből kettő nem érti, hogyan működik a többkulcsos, sávos adózás. \"Felháborító, hog

RSM Blog

A válóperes ügyvéd válaszol - a válás

A családjogi, azon belül a válóperes ügyvédek praxisában legtöbbször előforduló kérdéskör a házasság megromlása, a válás, a válóper, a gyermekelhelyezés kérdésköre, illetve a vál

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Így alakul péntektől a benzin ára
Financial IT 2024
2024. június 11.
Portfolio Agrofuture 2024
2024. május 23.
Automotive Business in CEE Region Conference 2024
2024. június 5.
Digital Compliance by Design & Legaltech 2024
2024. május 8.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu

Kiadó raktárak és logisztikai központok

A legmodernebb ipari és logisztikai központok kínálata egy helyen

Tőzsdetanfolyam

Tőzsdei hullámok, vagyonépítés és részvénykiválasztás

22+1 órás komplex tanfolyam ahol a tőzsdei kereskedés és a hosszú távú befektetés alapjait sajátíthatod el. Megismered a tőzsdei ármozgások törvényszerűségeit, megismered a piaci trendeket, megtanulod felismerni a trendfordulókat.

Könyv

A Sikeres Kereskedő - Vételi és eladási pontok, stratégiák, tőzsdepszichológia

Egy tőzsdei könyv, ami nem aranyhalat akar rád sózni, hanem felruház a horgászás képességével, ami a befektetések világában a saját kereskedési módszer kialakítását jelenti.

Ez is érdekelhet
Marina_city_CAM_13