Prémium

Pénteken nyílik Magyarország legfontosabb lakáskiállítása (x)

Portfolio
Május első hétvégéjén ismét megtölti a Millenárist a Portfolio Csoport. Több mint 10 ezer érdeklődőt várnak a tavaszi LAKÁS 2018 Kiállításra, amelynek kiállítói helyei már hetekkel ezelőtt megteltek. Érdekel, hogy milyen árváltozásokra számítanak a lakáspiaci szakértők? Kíváncsi vagy, hogy meddig emelkedhetnek még a szárnyaló anyagárak? Bizonytalan vagy, hogy újépítésű vagy használt lakást éri meg venni? Ezekre a kérdésekre mind választ ad a péntektől vasárnapig tartó rendezvény.
Mivel Magyarországon általában a lakosság vagyonának nagy része ingatlanban fekszik, a lakásvásárlás komoly befektetési döntésnek minősül. Vagyoni helyzetünk alakulása szempontjából is kulcsfontosságú, hogy hol és milyen lakást vásárolunk. Ebben a döntésben segít a Portfolio Csoport LAKÁS 2018 Kiállítása, ahol több ezer új ingatlan, eladó lakások, házak és telkek valamint a legjobb albérletek várják a látogatókat. A rendezvényen a hazai lakáspiac legfontosabb szakértői elemzik a helyzetet, az előadók között megtalálhatóak a legnagyobb bankok, kivitelezők és a jogszabályi hátteret kidolgozó kormányzati szervezetek képviselői is.

Hogyan dönts jól?

Pár éve kezdődött a lakáspiaci fellendülés Magyarországon, aminek köszönhetően a lakásépítés is látványosan felpörgött. Az új lakások iránti erős keresletet jól mutatja, hogy azok nagy részét a fejlesztők már az építkezési fázisban eladják.

A nagyvárosokban és Budapesten sorra épülnek az új lakóparkok, nem mindegy azonban, hogy hol vásárolunk. Érdemes figyelembe venni a város fejlődési irányait, hiszen a legjobb helyszínek közé a felértékelődő városrészek tartoznak, vagy azok, amelyek egy esetleges későbbi válság esetén is őrzik értéküket.

Ezekhez például valamilyen köz- vagy magánfejlesztés kapcsolódik, új irodagócpont alakul, vagy közlekedésfejlesztés történik a közelben, esetleg tömeges lakásépítések alakítják át a környék arculatát.

Pénteken nyílik Magyarország legfontosabb lakáskiállítása
Maga a lakás is nagyon fontos persze: a kedvező elrendezés és fekvés, illetve egyre több lakásvásárlónak szempont, hogy van-e erkély, ezeken az adottságokon ugyanis nem lehet a későbbiekben megváltoztatni. A lakásvásárlási lehetőségek útvesztőiben segít eligazodni a LAKÁS 2018, Magyarország legnagyobb ingatlanpiaci kiállítása és vására. A rendezvény kiemelt témája a hazai lakáspiac és az új építésű lakóparkok előtt álló lehetőségek és kihívások, részletezve az árak, a támogatások, a hitelek, a műszaki fejlődés lehetőségeit és irányait, illetve a szektort komolyan érintő munkaerőpiaci kihívásokat. A péntekről vasárnapig tartó kiállításra a belépés ingyenes.

Pénteken nyílik Magyarország legfontosabb lakáskiállítása

70 kiállító és ingyenes előadások

A tavaszi lakásexpo a Millenárison ismét egy tető alá hozza az ingatlanfejlesztőket, lakásközvetítő hálózatokat, bankokat, lakástakarék-pénztárakat és biztosítókat, mintegy 70 kiállítóval, akiknek a jelentős része, 65%-a visszatérő. A legnagyobb fejlesztők is jelen lesznek, mint például a Metrodom Park, a Metrodom Panoráma, vagy a City Home, és olyan exkluzív fejlesztéseket is bemutatunk, mint az Emerald Residence, a Németvölgyi Residence, a Danubio Budapest, a BudaPart vagy a Harsánylejtő Kertváros. Természetesen az ingatlanközvetítői piac vezető szereplői - az Otthon Centrum, a Duna House, vagy az OTP Ingatlanpont - is kiállítják majd teljes adatbázisukat.

Ha pedig már megtalálta álmai otthonát, de hiányzik hozzá egy kevés pénz, akkor a LAKÁS 2018 kiállításon választhat a legnagyobb hazai bankok, lakástakarékpénztárak és pénzügyi közvetítők számos hitel és pénzügyi termékéből. Ráadásul a CSOK és a 10+10 milliós állami támogatás azoknak is segíthet, akik nemrég még nem is gondolkodtak lakásvásárlásban.

A több ezer eladó lakás mellett a műszaki és esztétikai fejlesztésen gondolkodókat olyan cégek ajánlatai, akciói, tanácsadói várják, akik lakásfelújításban- és modernizálásban nyújtanak segítséget. Természetesen idén is kapcsolódik a LAKÁS 2018-hoz a Portfolio Lakás Klub, ahol tapasztalt szakemberek előadásaikban mutatják be az ingatlan-és a hitelezési piac aktuális témáit. Az ingyenesen látogatható előadásokon a látogatók válaszokat kaphat ingatlannal kapcsolatos kérdéseire, valamint betekintést nyerhet a piac legújabb trendjeibe.

(x)
Holdblog

Ismét a HOLD az Év Alapkezelője

Megint - immáron nyolcadik alkalommal - mi lettünk Az Év Alapkezelője. Mellette a HOLD Részvény, a Deep Value 2024 és a Columbus alapjainkat is kategóriájuk... The post Ismét a HOLD az Év Alapke

Kiszámoló

Feltámadt a kínai gazdaság?

Tavaly már mindenki temette Kínát és az új Japánnak hívták. Japán a második világháború után hatalmas növekedést produkált, de 1990 óta egyhelyben toporog, teljesen megrekedt a fejlődés

Holdblog

Felezés és duplázás

A következő órákban a manipulálhatatlan programkód negyedszerre is végrehajtja a Bitcoin négyévente esedékes felezését. Az újonnan kibocsátott bitcoinok mennyisége blokkonként 6,25-ről 3,1

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Nagy esemény jön a bitcoinnál, most érdemes kriptóba befektetni?

Pénzügyi vezető elemző

Pénzügyi vezető elemző
Tőzsdetanfolyam

Tőzsdei hullámok, vagyonépítés és részvénykiválasztás

22+1 órás komplex tanfolyam ahol a tőzsdei kereskedés és a hosszú távú befektetés alapjait sajátíthatod el. Megismered a tőzsdei ármozgások törvényszerűségeit, megismered a piaci trendeket, megtanulod felismerni a trendfordulókat.

Díjmentes előadás

Tőzsdei megbízások helyes használata

Ahhoz, hogy kereskedni tudj a tőzsdén, a piacra lépés elsődleges feltétele, hogy képes légy a különböző megbízásfajtákat használni. Számos megbízásfajta létezik a piacokon, mi sorra vesszük a legfontosabbakat.

Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu

Eladó új építésű lakások

Válogass több ezer új lakóparki lakás közül Budán, Pesten, az agglomerációban, vagy vidéken.

Digital Compliance by Design & Legaltech 2024
2024. május 8.
AI in Business 2024
2024. április 23.
Balaton Konferencia 2024
2024. május 2.
Portfolio Agrofuture 2024
2024. május 23.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Ez is érdekelhet
illustration-01