FONTOS Itt a fordulat? A vártnál sokkal gyengébb az amerikai gazdaság
Prémium

Prémium életstílus (x)

Portfolio
Építészeti remekmű, mely ötvözi a jelenleg futó nyugat-európai lakóingatlan-fejlesztések példaértékű céljait és eredményeit, valamint kiemelten figyelembe veszi az aktuális hazai piaci igényeket. Így jellemezte a Tervtanács az Elite Park nevű ingatlanegyüttest.
Az első díjat nyert lakópark-terv

Szépségipari múltjának köszönhetően - vállalva a magasabb beruházói és anyagköltségeket - előremutató, egészen különleges megoldású ingatlanegyüttesre adott megbízást a tervezőnek Jákob Zoltán. A beruházó Magyarország legnagyobb szépségipari cégcsoportjának (Elite Cosmetix - Crystal Nails) egyszemélyes tulajdonosa ráadásul maga is a házba költözik.
A tervezéssel megbízott építésziroda, a Brüsszelben is dolgozó Székelyhidi Gábor és csapata végül olyan terveket tett le az asztalra, amelyekkel 22 másik beruházás elől elhozta az "Év Tervezett Lakó Projektje" címet az ingatlan.com hetedik alkalommal megszervezett rangos versenyén a Várkert Bazárban.

Prémium életstílus
A jövő otthona

Az Elite Park Újbudán, a csendes Barázda utcában, a Kopaszi-gáttól és a Dunától sétatávolságra épül meg, egészen különleges miliőt teremtve a környéken, nem véletlen a lakópark elnevezése: Elite Park. Az elkészült lakópark üde zöld színfoltja lesz a XI. kerület e részének, közel a városközponthoz.
A kiváló megközelíthetőség miatt a lakások egyúttal kiváló bérbeadási lehetőséget kínálnak az egyetemek és munkahelyek közelsége miatt.

Prémium életstílus
Egyedi anyaghasználat, magas színvonal

A pazar külsejű Elite Park ingatlanegyüttes homlokzatában, téralakításában, színeiben eltér az átlagos és jellemző lakóparki fejlesztésektől. Nem kockaház, hanem az épületek mindegyikének külön formája van, visszatörtek a homlokzatok, ferdék a tetősíkok.
Az épületek közötti, átlagosnál jóval nagyobb, 20-26 méteres távolságok kellemes térérzetet és sok-sok napfényt biztosítanak.

Más, mint a többi

Harmincféle lakástípust valósítanak meg az épületegyüttesben, így mindenki megtalálhatja a neki tetszőt. A tervezők törekedtek az esztétikum és funkcionalitás egységére: a téralakítás rendkívül átgondolt, nincsenek felesleges terek, lakásrészek.
A rendkívül változatos lakás méret/elrendezés választékból bárki rátalálhat az általa megálmodott otthonra az egyedi belsőépítészettel rendelkező, akár kertkapcsolatos vagy panorámás tetőteraszos otthonok közül is.

Prémium életstílus
Gyorsan megtérülő befektetés

Az Elite Park lakásai az egyetemek és munkahelyek közelségének köszönhetően is remek bérbeadási lehetőséget kínálnak a most hipersebességgel felfutó újbudai környezetben. A magas hozam mellett jelentős értéknövekményre számíthat az, aki ebben az egyedi szépségű, most felfutó környezetben fekvő luxuslakóparkban vásárol ingatlant.

Prémium életstílus
További információ: elitepark.hu

(x)
Kiszámoló

A sávos vagy többkulcsos adózásról

Akárhányszor előjön az adózás, egykulcsos-többkulcsos adózás kérdése, úgy tűnik, hogy három emberből kettő nem érti, hogyan működik a többkulcsos, sávos adózás. \"Felháborító, hog

MNB Intézet

A kerékpározás árnyoldala

Ha valaki lopásra adja a fejét, akkor közgazdaságilag racionális döntés biciklikre specializálódni. A kerékpárok használata, terjesztése kevéssé szabályozott, illetve az iparág sem mozdul

RSM Blog

A válóperes ügyvéd válaszol - a válás

A családjogi, azon belül a válóperes ügyvédek praxisában legtöbbször előforduló kérdéskör a házasság megromlása, a válás, a válóper, a gyermekelhelyezés kérdésköre, illetve a vál

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Így alakul péntektől a benzin ára
Tőzsdetanfolyam

Tőzsdei hullámok, vagyonépítés és részvénykiválasztás

22+1 órás komplex tanfolyam ahol a tőzsdei kereskedés és a hosszú távú befektetés alapjait sajátíthatod el. Megismered a tőzsdei ármozgások törvényszerűségeit, megismered a piaci trendeket, megtanulod felismerni a trendfordulókat.

Könyv

A Sikeres Kereskedő - Vételi és eladási pontok, stratégiák, tőzsdepszichológia

Egy tőzsdei könyv, ami nem aranyhalat akar rád sózni, hanem felruház a horgászás képességével, ami a befektetések világában a saját kereskedési módszer kialakítását jelenti.

Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu

Eladó új építésű lakások

Válogass több ezer új lakóparki lakás közül Budán, Pesten, az agglomerációban, vagy vidéken.

Financial IT 2024
2024. június 11.
Portfolio Agrofuture 2024
2024. május 23.
Automotive Business in CEE Region Conference 2024
2024. június 5.
Digital Compliance by Design & Legaltech 2024
2024. május 8.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Ez is érdekelhet
Marina_city_CAM_13