Prémium

Presztízslakások épülnek a diplomata-negyedben (x)

Portfolio
38 lakás épül Budapest diplomata-negyedében, az Andrássy út mellett, a Benczúr utca 11-ben zajló projekt keretében. 24 órás recepció, 2 szintes teremgarázs, parkosított díszkert is szolgálja majd a lakók kényelmét, és növeli a lakások értékét. A Pannónia Nyugdíjpénztár fejlesztésében épülő ingatlanok akár 7-8 százalékos éves hozamot is biztosíthatnak a lakástulajdonosoknak.
Három épületben összesen 38 lakás keresi új tulajdonosát a belváros diplomata-negyedében, az Andrássy út mellett, a Kodály körönd szomszédságában. A Benczúr11 projekt várható átadási ideje 2019 negyedik negyedéve.

A lakások alapterülete 34 és 150 négyzetméter közötti, változatos alaprajzi elrendezéssel, 1-4 hálószobával. Az épületek szépen parkosított díszkertet fognak majd közre, de lesz 2 szintes teremgarázs, 24 órás recepció is.

Presztízslakások épülnek a diplomata-negyedben
A beruházó a Pannónia Nyugdíjpénztár, amely azon kevés Pénztárak egyike, ahol közvetlen ingatlan-beruházás is szerepel a Befektetési Politikában. A Pénztár befektethető vagyona meghaladja a 110 milliárd forintot, amellyel a 6. legnagyobb pénztárnak minősül.
A Pénztár megbízott projektmenedzser társasága a GPM Kft., mely a lakásokat igény esetén rövid, illetve hosszú távú bérbeadással üzemelteti akár 7-8 százalékos éves hozam biztosítása mellett.

Az otthonokban a lakók kényelmét a legkorszerűbb műszaki megoldások szolgálják majd. Ezek közé tartozik például a hőszivattyús mennyezeti hűtés-fűtés is.

A komplexum Benczúr utcai patinás homlokzatú épületszárnya, mely régi pompájában kerül helyreállításra, a beruházást önerőből megvalósító Pannónia Nyugdíjpénztár székházának ad majd otthont.
Az udvari két, új épületszárny a mai építészet legmodernebb trendjeit tükrözi - a hatalmas üvegfelületekkel a lakóterek természettel való összekacsolásával, az íves épület dinamikus vonalvezetésével - túl is mutat azokon.

Ami a lakásokat illeti, a legfelső szinteken lenyűgöző panorámájú belső kétszintes duplexeket alakítanak ki, amelyeket a garázsszintről induló saját lifttel lehet megközelíteni. A másik két udvari, íves homlokzatú, modern épületszárnyban hatalmas üvegfelületű, egyedi tervezésű, világos, modern otthonok épülnek, szintén pazar kilátással - például a Gellérthegyre.

Ami a fizetési konstrukciót illeti, több részletben való törlesztésre is van lehetőség.

Az építkezés már előrehaladott állapotban van és a nehéz kivitelezői piac ellenére a tervezett ütemtervnél jobban halad; jelenleg az első emelet befejezése zajlik, néhány hónapon belül pedig elérik végleges formájukat az épületek.

A presztízs környezet és a magas minőség garantálja, hogy a vásárlók számára hosszantartó, értékálló lakásokat kínálunk - akár saját otthonra vágyik valaki, akár megtakarításának keres vonzó hozamú ingatlan befektetést.

A projekt egyediségét - tekintve, hogy a diplomata negyedben nem várható hasonló fejlesztés - mi sem bizonyítja jobban, minthogy az értékesítés kezdete óta - alig fél év alatt - a lakások 60%-a elkelt. Szerencsére még minden lakásméretből van választék, így érdemes mielőbb jelentkezni, ha valaki a belvárosban, ugyanakkor nyugodt, csendes környezetben keres egyedi lakóingatlant.

További információ: www.benczur11.hu

(x)
Kasza Elliott-tal

Leggett & Platt Inc. - elemzés

Nem értem a LEG mozgását. 2021 közepe óta esik az árfolyama, akkor 59,16 USD volt az ATH, most éppen 19,08-at ér, azaz kicsit kevesebb mint három év alatt harmadolt az árfolyama. Mivel osztalék

Holdblog

Szabó Dávid: Érik a kriptó iparág

Mintha a korábbiaknál jóval kisebb hype mellett lenne alakulóban a kriptománia újabb köre. Milyen gátak szakadtak át az elmúlt időszakban, hol tart a szabályozás, hogyan... The post Szabó Dá

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Két éve erre a pillanatra vár Oroszország, most úgy érhet célt, hogy a Nyugat csak nézi

Senior web fejlesztő

Senior web fejlesztő
Díjmentes előadás

Hogyan vágj bele a tőzsdei befektetésbe?

Mire kell figyelned? Melyek az első lépések? Mely tőzsdei termékeket célszerű mindenképpen ismerned?

Díjmentes előadás

Ami még az állampapírnál is jobb befektetés

Az állampapírok mellett számos más befektetési lehetőség érhető el a piacon azoknak, akik szélesebb portfóliót szeretnének építeni és hosszú távon növekedést elérni.

Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu

Eladó új építésű lakások

Válogass több ezer új lakóparki lakás közül Budán, Pesten, az agglomerációban, vagy vidéken.

Vállalati Energiamenedzsment 2024
2024. április 11.
Sustainable Tech 2024
2024. április 24.
Portfolio Agrofuture 2024
2024. május 23.
GEN Z Fest 2024
2024. május 9.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Ez is érdekelhet
nitrogenmuvek