Prémium

Siker és innováció a vasalat gyártásban (x)

Portfolio
Wirtschafts Woche: "2018. évi világpiaci vezető" cím a Rotónak.
"2018. évi világpiaci vezető" címmel jutalmazta a Rotót a német Wirtschafts Woche magazin. A németországi székhelyű cég 80 évvel ezelőtti megalakulása óta összesen félmilliárd bukó/nyíló vasalat-garnitúrát értékesített. Ezzel 55 országban ők lettek a legtöbb ilyen típusú garnitúrát értékesítő csoport. Új termékvonala, az NX Európa szintű bevezetésének előkészületei itthon áprilistól folynak.


A St. Gallen Egyetem független elemzésére építő gazdasági magazin a Rotónak adományozott címmel, a vasalatgyártó cég azon 80 éves innovációját ismerte el, amely 1935-ben, az első ipari gyártású bukó/nyíló vasalat bevezetésével vette kezdetét. A cég egy másik újítása 1968-hoz köthető, amikor is a világon elsőként készített felnyíló tetőtéri ablakokat. Ha ma körülnézünk otthon, nyílászáróink vasalatai 40% eséllyel a soproni gyárban készültek.

Siker és innováció a vasalat gyártásban
Az idei év jelentős mérföldkövet jelent az innovációk sorában: 2018-ban kezdődik az új szériás NX vasalatok bevezetése. Ezek a vasalatok még inkább szolgálják az ablakoktól elvárt XXI. századi energetikai és biztonsági követelményeket.
"Hónapok óta folynak az előkészületek, hogy a leghatékonyabban támogathassuk a gyártó cégek átállását az új modell alkalmazására. Terveink szerint gyártó partnereink mintegy 30 %-ához jutunk majd el idén, hogy a folyamatokat helyi szinten támogassuk." - árulta el Mayer Kornél, a Roto Elzett Vasalatkereskedelmi Kft. Termék és Marketing vezetője.

Siker és innováció a vasalat gyártásban
A szakember szerint a köznyelv leginkább a profilok szerkezetét és az üvegezést tekinti mérvadónak a nyílászárók minőségének megítélésében, a vasalatok szerepéről pedig gyakran megfeledkezik.
Az "okos otthon" jellegű megoldások természetesen egyetlen innovatív gyártó kínálatából sem hiányozhatnak, ezeket a cég egy idei kiállításon, a Fensterbau Frontale-on mutatta be. A lövői Roto gyárban 1986 óta készülnek a minőségi vasalatok. A cég 650 munkavállalójának fele legalább 10 éve, 5%-uk pedig három évtizede dolgozik a cégnél.

A Roto csoport 2016. évi árbevétele közel 4900 fős alkalmazotti állomány mellett mintegy 630 millió Euró volt.

A Roto Elzett Vasalatkereskedelmi Kft. nettó árbevétele magyarországi értékesítéséből:
2016: 10.295.507 € - 3.204.946.106 Ft
2017: 11.538.595 € - 3.568.586.329 Ft
Magyarország mellett 14 környékbeli országot magában foglaló dél-kelet európai régió piacain realizálódó árbevétel meghaladta a nettó 11 mrd forintot (2017.), és 2018-ra nagyságrendileg 5% árbevétel növekedéssel számolnak.

www.roto.hu

(x)
FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Itt a kormánydöntés az üzemanyagárak szabályozásáról
Tőzsdetanfolyam

Tőzsdei hullámok, vagyonépítés és részvénykiválasztás

22+1 órás komplex tanfolyam ahol a tőzsdei kereskedés és a hosszú távú befektetés alapjait sajátíthatod el. Megismered a tőzsdei ármozgások törvényszerűségeit, megismered a piaci trendeket, megtanulod felismerni a trendfordulókat.

Könyv

A Sikeres Kereskedő - Vételi és eladási pontok, stratégiák, tőzsdepszichológia

Egy tőzsdei könyv, ami nem aranyhalat akar rád sózni, hanem felruház a horgászás képességével, ami a befektetések világában a saját kereskedési módszer kialakítását jelenti.

Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu

Ügyvédek

A legjobb ügyvédek egy helyen

Financial IT 2024
2024. június 11.
Portfolio Agrofuture 2024
2024. május 23.
Automotive Business in CEE Region Conference 2024
2024. június 5.
Digital Compliance by Design & Legaltech 2024
2024. május 8.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Ez is érdekelhet
Marina_city_CAM_13