Prémium

Személyi kölcsön körkép - melyik a legjobb ajánlat a piacon? (x)

Portfolio
A személyi kölcsön ma az egyik legnépszerűbb pénzügyi termék a piacon, ami nem véletlen. Legfőbb előnyei közé tartozik, hogy a legtöbb esetben bármire felhasználható, az igénylés menete pedig sokkal egyszerűbb és gyorsabb más kölcsönökkel összehasonlítva.
További pozitívum, hogy az elmúlt évekhez viszonyítva a kamatok is kedvezőek, ami pozitívan hatott a teljes hiteldíjmutató, vagyis a THM értékére is. Csak viszonyításképpen: 2011-ben a személyi kölcsönök átlagos THM-je meghaladta a 31 százalékot, míg 2018 első félévében ugyanez az érték csak 14,31 százalék volt. A jelenleg elérhető személyi kölcsön akciók kihasználásával pedig akár ennél olcsóbban is vehetünk fel szabad felhasználású hitelt. A Személyi Kölcsön Kalkulátorát használva megnéztük, jelenleg melyik személyi kölcsön ajánlat a legkedvezőbb a piacon.

Ezt kínálják a bankok - a legjobb személyi kölcsön ajánlatok.

Szabadon felhasználható személyi kölcsön akár már 10 millió forintig is igényelhető, amiből finanszírozhatunk akár egy új autót vagy a régóta tervezett lakásfelújítást is. Mindenképpen érdemes olyan hitelcélt választani, ami hosszú távon előre visz és segít abban, hogy jobb legyen az életminőségünk vagy magasabb jövedelmet tudjunk elérni. Ahhoz viszont, hogy a legjobb döntést tudjuk meghozni, ismernünk kell a piacon elérhető legkedvezőbb pénzügyi termékeket.

Az elérhető legjobb hitelajánlatot általában az befolyásolja, hogy mekkora a havi nettó jövedelmünk, valamint hogy a bevételünket a kiválasztott bankba utaltatjuk-e. Kedvező ajánlatok akár alacsony jövedelemmel, bankváltás nélkül is elérhetőek a lakossági ügyfelek számára.

A Raiffeisen Bank személyi kölcsöne kötelező számlahasználat nélkül is ugyanazokkal a feltételekkel kínálja a személyi kölcsönét, mintha lenne náluk bankszámlánk. 1 millió forintot 60 hónapos futamidőre már 12,28 százalékos THM-mel lehet igényelni; ebben az esetben a havi törlesztőrészlet 21 717 forint, a teljes visszafizetendő összeg pedig 1 318 620 forint. Ugyanezekkel a feltételekkel a Cetelem Saját Ritmus személyi kölcsöne 14,82 százalékos THM-mel érhető el, a teljes visszafizetendő összeg 1 392 960 forint. A K&H szabad felhasználású személyi kölcsön igénylésénél 14,82 százalékos THM-et, és 22 748 forintos havi törlesztőrészletet kínál. A teljes visszafizetendő összeg 1 393 020 forint.

Szintén 1 millió forint személyi kölcsön igénylésekor kedvezőbb ajánlatot foghatunk ki, ha a kiválasztott bankba utaltatjuk a fizetésünket. A CIB Bank előrelépő kölcsöne 11,73 százalékos THM-mel igényelhető, ha a havi jóváírás eléri a 120 000 forintot. A törlesztőrészlet 21 814 forint, a teljes visszafizetendő összeg pedig 1 308 840 forint. A Raiffeisen Bank 250 ezer forintos jövedelem alatt bankszámlanyitással és anélkül is ugyanazokkal a feltételekkel kínálja a személyi kölcsönét. A K&H Bank jövedelemátutalással 13,70 százalékos THM-mel kínálja személyi kölcsönét, így a törlesztő 22 239 forint, a teljes visszafizetendő összeg pedig 1 362 480 forint.

Magas a jövedelmed? Így érheted el a legkedvezőbb ajánlatot.

A legkedvezőbb ajánlatok azok számára érhetőek el, akiknek a havi nettó jövedelme 250 ezer forint felett van. Ez azért van, mert a bankoknak kisebb kockázattal jár olyan ügyfeleknek hitelt adni, akik a magasabb jövedelmükből könnyebben tudják kigazdálkodni a havi törlesztőrészletet. A CIB Banknál akár 8,17 százalékos THM-mel is igényelhetünk kölcsönt, így a törlesztőrészlet 20 218 forint, a visszafizetendő összeg pedig 1 213 080 forint. A K&H 8,81 százalékos THM-mel kínálja személyi kölcsönét, 20 033 forintos törlesztőrészlettel, viszont ennek az ajánlatnak feltétele, hogy minimum 300 ezer forint nettó jövedelmet tudjunk igazolni. A Raiffeisen 8,97 százalékos THM-mel igényelhető személyi kölcsönéhez az előző két ajánlattal ellentétben nem szükséges számlát nyitnunk a választott banknál, elég a magas jövedelem. A törlesztőrészlet így 20 252 forint, a teljes visszafizetendő összeg pedig 1 230 720 forint.

Nézzük végig a kínálatot - és válasszuk ki a számunkra legjobb ajánlatot!

Bár több kedvező ajánlatot is hirdetnek a bankok, érdemes a reklámokat félretenni, és csak a számokat összevetni, ha személyi kölcsön felvételén gondolkodunk. Erre kiváló eszköz a Személyi Kölcsön Kalkulátor, amellyel sorba rendezheted a legkedvezőbb ajánlatokat a havi törlesztőrészlet, a THM vagy a teljes visszafizetendő összeg alapján is.

(x)
RSM Blog

A válóperes ügyvéd válaszol - a válás

A családjogi, azon belül a válóperes ügyvédek praxisában legtöbbször előforduló kérdéskör a házasság megromlása, a válás, a válóper, a gyermekelhelyezés kérdésköre, illetve a vál

Kiszámoló

A sávos vagy többkulcsos adózásról

Akárhányszor előjön az adózás, egykulcsos-többkulcsos adózás kérdése, úgy tűnik, hogy három emberből kettő nem érti, hogyan működik a többkulcsos, sávos adózás. \"Felháborító, hog

MNB Intézet

A kerékpározás árnyoldala

Ha valaki lopásra adja a fejét, akkor közgazdaságilag racionális döntés biciklikre specializálódni. A kerékpárok használata, terjesztése kevéssé szabályozott, illetve az iparág sem mozdul

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Itt a kormánydöntés az üzemanyagárak szabályozásáról
Financial IT 2024
2024. június 11.
Portfolio Agrofuture 2024
2024. május 23.
Automotive Business in CEE Region Conference 2024
2024. június 5.
Digital Compliance by Design & Legaltech 2024
2024. május 8.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu

Kiadó modern irodaházak

Az iroda ma már több, mint egy munkahely. Találják meg most cégük új otthonát.

Tőzsdetanfolyam

Tőzsdei hullámok, vagyonépítés és részvénykiválasztás

22+1 órás komplex tanfolyam ahol a tőzsdei kereskedés és a hosszú távú befektetés alapjait sajátíthatod el. Megismered a tőzsdei ármozgások törvényszerűségeit, megismered a piaci trendeket, megtanulod felismerni a trendfordulókat.

Könyv

A Sikeres Kereskedő - Vételi és eladási pontok, stratégiák, tőzsdepszichológia

Egy tőzsdei könyv, ami nem aranyhalat akar rád sózni, hanem felruház a horgászás képességével, ami a befektetések világában a saját kereskedési módszer kialakítását jelenti.

Ez is érdekelhet
Marina_city_CAM_13