Prémium

Tuti tippek a karácsonyi nagytakarításhoz! (x)

Portfolio
Egyre csak közeledik a karácsony, és kezdetét veszi az ünnepek előtti nagytakarítás. Hoztunk Kärcher tippeket, hogy gyors és stresszmentes legyen a takarítás.
Kicsi a bors, de erős! Ez a VC 5 porszívó!

Az egyik legkedvtelenebb, házimunkák közé sorolható a porszívózás, mégis a top 3 leggyakrabban végzett otthoni teendők közé tartozik. Ha kicsi a lakás, akkor meg szinte minden útban van egy kényelmes és alapos tisztításhoz. Bemutatunk egy olyan készüléket, ami a kisebb otthonoknak nyújt ideális megoldást. Ez a Kärcher VC 5 porszívója. Kicsi, így még a legkisebb lakásban is találni neki helyet. A porszívó nagy előnye, hogy nem kell húzni magát a készüléket elakadva a bútorokban. Kialakításából adódóan maximális tisztítási teljesítményt nyújt a szőnyegeken és a keménypadló burkolaton egyaránt. Ezt bizonyítja a legmagasabb ErP-besorolása is, ami azt jelenti, hogy a piacon kapható legjobban tisztító porszívók közé tartozik. HEPA szűrőjével, szinte 100%-ban tiszta levegő távozik a készülékből, amellett, hogy a nagyobb szöszöket, hajszálakat egy szűrőkazettába gyűjti össze, így könnyedén üríthető a felhalmozott szennyeződés. A hozzátartozó kiegészítővel sokoldalúan használható. Szívóteljesítménye 4 fokozatban állítható.

Tuti tippek a karácsonyi nagytakarításhoz!
Innovatív padlótisztító a Kärchertől

A legtöbbet végzett házimunkák közé sorolható a padló tisztán tartása. Ahhoz, hogy igazán alapos legyen a tisztítás, először fel kell söpörni, de talán még ennél is jobb, ha fel van porszívózva. Majd egy második körrel jön a felmosás hagyományos módon. Mindezt az FC 5 padlótisztító képes egyetlen lépésben elvégezni! Hogyan lehetséges? Az innovatív FC 5 egyetlen lépésben valósítja meg a porszívózást és felmosást, ezáltal 50% gyorsabb eredmény érhető el, mint a hagyományos módszerekkel. A friss víztartályból folyamatosan adagolja a tiszta vizet, és az automatikus hajtású hengerek, könnyedén szedik össze a padlóról a száraz-nedves koszt. A szennyezett víz elszívásra kerül, aminek két előnye van. Az egyik, hogy ez által, sokkal kevesebb nedvesség marad a talajon, így kevesebb, mint 2 perc alatt újra járhatóvá válik. A másik nagy előnye, a 20%-al alaposabb tisztítási eredmény, ami a hengerek fordulatszámának köszönhető. A Kärcher tisztítószerekkel az FC 5 minden keménypadlót ragyogóan tisztává varázsol. Aki sűrűn szokott felmosni, annak szembetűnő lehet a változás az FC 5 padlótisztító használata után, mind a teljesítmény tekintetében, mind pedig a vízfogyasztás tekintetében.

További készülékeink itt láthatók: www.karcher.hu

Tuti tippek a karácsonyi nagytakarításhoz!


Tuti tippek a karácsonyi nagytakarításhoz!



(x)
FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Két éve erre a pillanatra vár Oroszország, most úgy érhet célt, hogy a Nyugat csak nézi

Senior web fejlesztő

Senior web fejlesztő
Díjmentes előadás

Hogyan vágj bele a tőzsdei befektetésbe?

Mire kell figyelned? Melyek az első lépések? Mely tőzsdei termékeket célszerű mindenképpen ismerned?

Díjmentes előadás

Ami még az állampapírnál is jobb befektetés

Az állampapírok mellett számos más befektetési lehetőség érhető el a piacon azoknak, akik szélesebb portfóliót szeretnének építeni és hosszú távon növekedést elérni.

Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu

Kiadó modern irodaházak

Az iroda ma már több, mint egy munkahely. Találják meg most cégük új otthonát.

Vállalati Energiamenedzsment 2024
2024. április 11.
Sustainable Tech 2024
2024. április 24.
Portfolio Agrofuture 2024
2024. május 23.
GEN Z Fest 2024
2024. május 9.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Ez is érdekelhet
nitrogenmuvek