Tuti tippek a karácsonyi nagytakarításhoz! (x)

2017. november 13. 05:00    
nyomtatás
 
Egyre csak közeledik a karácsony, és kezdetét veszi az ünnepek előtti nagytakarítás. Hoztunk Kärcher tippeket, hogy gyors és stresszmentes legyen a takarítás.

Kicsi a bors, de erős! Ez a VC 5 porszívó!

Az egyik legkedvtelenebb, házimunkák közé sorolható a porszívózás, mégis a top 3 leggyakrabban végzett otthoni teendők közé tartozik. Ha kicsi a lakás, akkor meg szinte minden útban van egy kényelmes és alapos tisztításhoz. Bemutatunk egy olyan készüléket, ami a kisebb otthonoknak nyújt ideális megoldást. Ez a Kärcher VC 5 porszívója. Kicsi, így még a legkisebb lakásban is találni neki helyet. A porszívó nagy előnye, hogy nem kell húzni magát a készüléket elakadva a bútorokban. Kialakításából adódóan maximális tisztítási teljesítményt nyújt a szőnyegeken és a keménypadló burkolaton egyaránt. Ezt bizonyítja a legmagasabb ErP-besorolása is, ami azt jelenti, hogy a piacon kapható legjobban tisztító porszívók közé tartozik. HEPA szűrőjével, szinte 100%-ban tiszta levegő távozik a készülékből, amellett, hogy a nagyobb szöszöket, hajszálakat egy szűrőkazettába gyűjti össze, így könnyedén üríthető a felhalmozott szennyeződés. A hozzátartozó kiegészítővel sokoldalúan használható. Szívóteljesítménye 4 fokozatban állítható.

Tuti tippek a karácsonyi nagytakarításhoz!


Innovatív padlótisztító a Kärchertől

A legtöbbet végzett házimunkák közé sorolható a padló tisztán tartása. Ahhoz, hogy igazán alapos legyen a tisztítás, először fel kell söpörni, de talán még ennél is jobb, ha fel van porszívózva. Majd egy második körrel jön a felmosás hagyományos módon. Mindezt az FC 5 padlótisztító képes egyetlen lépésben elvégezni! Hogyan lehetséges? Az innovatív FC 5 egyetlen lépésben valósítja meg a porszívózást és felmosást, ezáltal 50% gyorsabb eredmény érhető el, mint a hagyományos módszerekkel. A friss víztartályból folyamatosan adagolja a tiszta vizet, és az automatikus hajtású hengerek, könnyedén szedik össze a padlóról a száraz-nedves koszt. A szennyezett víz elszívásra kerül, aminek két előnye van. Az egyik, hogy ez által, sokkal kevesebb nedvesség marad a talajon, így kevesebb, mint 2 perc alatt újra járhatóvá válik. A másik nagy előnye, a 20%-al alaposabb tisztítási eredmény, ami a hengerek fordulatszámának köszönhető. A Kärcher tisztítószerekkel az FC 5 minden keménypadlót ragyogóan tisztává varázsol. Aki sűrűn szokott felmosni, annak szembetűnő lehet a változás az FC 5 padlótisztító használata után, mind a teljesítmény tekintetében, mind pedig a vízfogyasztás tekintetében.

További készülékeink itt láthatók: www.karcher.hu

Tuti tippek a karácsonyi nagytakarításhoz!


Tuti tippek a karácsonyi nagytakarításhoz!


(x)
Címkék: prémium

Előző cikk  Előző cikk Következő cikk  Következő cikk


F?rum
 
 
×
×
Jogi nyilatkozat
A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés alkalmasságát vagy megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadójával!

Az előbb írtakra tekintettel az előadás szervezője, az oldal üzemeltetője, szerkesztői, és szerzői valamint előadói kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.
Bővebben...Friss hírek
20 hír 30 hír 40 hírhirdetés
Állásajánlatok
Rendezvényszervező
 
 
EZT OLVASTA MÁR?
11
22
33
44
55
0
Prémium