Prémium

Új raktár - 21. századi szolgáltatások Tatabányán (x)

Portfolio
A Rudolph Logistik Gruppe komplex és modern raktározási és szállítmányozási szolgáltatásokat kínál. A német vállalat új építésű tatabányai csarnokával 65.000 négyzetméteresre bővítette teljes tárolókapacitását Magyarországon.
A legmodernebb logisztikai berendezések és eszközök

A Rudolph Logistik Gruppe partnerei minőségi kiszolgálása érdekében hárommilliárd forintos csarnokfejlesztést valósított meg Tatabányán. A 6.000-ről 23.000 négyzetméteresre növelt tatabányai összterületen a legmodernebb raktáripari, irodai, technikai és kényelmi berendezések és eszközök várják az ügyfeleket. A jól megközelíthető, Győrtől és Budapesttől 60-60 kilométerre fekvő, korszerű technológiával felszerelt és állandó őrzéssel biztosított tatabányai telephely számos szakszolgáltatást kínál: áruátvétel, modulszerelés, göngyölegkezelés és transzport.

Új raktár - 21. századi szolgáltatások Tatabányán
Teljes körű logisztikai szolgáltatások a legmagasabb színvonalon

A vállalat ügyfelei számára olyan logisztikai szolgáltatásokat nyújt, mint a raktározás, komissiózás, átcsomagolás, szett-képzés, valamint az úgynevezett JIT, JIS és kanban rendszerű - azonnali vagy valós idejű - szállítás. Az ügyfélkörében olyan partnerek is találhatóak, akik számára inhouse logisztikát végeznek, azaz a telephelyükön bonyolítják le a partnervállalat átfogó logisztikai tevékenységét. Kérés esetén a partnercégek belső és külső logisztikai tevékenységeit is átveszik, illetve hozzáadott érték jellegű szolgáltatásokat hasonlóan végeznek, mint többek között a különféle szerelési munkák. A Rudolph-csoport spediciós részleggel is rendelkezik, amely bel- és külföldi szállítmányozással foglalkozik.

Autóipari nagyvállalatok partnere

A logisztika területén meghatározó piaci szereplő, német családi tulajdonú vállalat 1997 óta van jelen Magyarországon. Győri székhelye után egymás után nyitotta telepeit Dunakilitin, Oroszlányban, Tatabányán és Téten. Az új tatabányai beruházással együtt a Rudolph Logistik Gruppe összesen 65.000 négyzetméter raktárkapacitással rendelkezik Magyarországon.
Ügyfelei főleg az autóipari nagyvállalatok közül kerülnek ki, a főbb partnerei közé tartozik az Audi, a turbófeltöltőket gyártó BorgWarner és az autóipari csatlakozókat előállító Veritas.

Ismerje meg logisztikai szolgáltatásainkat és lépjen kapcsolatba velünk!

(x)
Holdblog

Felezés és duplázás

A következő órákban a manipulálhatatlan programkód negyedszerre is végrehajtja a Bitcoin négyévente esedékes felezését....

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Nagy esemény jön a bitcoinnál, most érdemes kriptóba befektetni?

Pénzügyi vezető elemző

Pénzügyi vezető elemző
Digital Compliance by Design & Legaltech 2024
2024. május 8.
AI in Business 2024
2024. április 23.
Balaton Konferencia 2024
2024. május 2.
Portfolio Agrofuture 2024
2024. május 23.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu

Ügyvédek

A legjobb ügyvédek egy helyen

Tőzsdetanfolyam

Tőzsdei hullámok, vagyonépítés és részvénykiválasztás

22+1 órás komplex tanfolyam ahol a tőzsdei kereskedés és a hosszú távú befektetés alapjait sajátíthatod el. Megismered a tőzsdei ármozgások törvényszerűségeit, megismered a piaci trendeket, megtanulod felismerni a trendfordulókat.

Díjmentes előadás

Tőzsdei megbízások helyes használata

Ahhoz, hogy kereskedni tudj a tőzsdén, a piacra lépés elsődleges feltétele, hogy képes légy a különböző megbízásfajtákat használni. Számos megbízásfajta létezik a piacokon, mi sorra vesszük a legfontosabbakat.

Ez is érdekelhet
illustration-01