Előfizetői tartalom

Azért keresel keveset, mert egyszerűen rosszkor álltál munkába

A tehetség és a szorgalom egyáltalán nem elég, szerencsére is szükségünk van a munkaerőpiacon - bizonyította be egy friss kutatás. Ha ugyanis éppen egy recesszió alatt kezdjük el a karrierünket, az akár éveken át kísérthet. Tartósan beragadhatunk egy alacsonyabb fizetési szinten és mindez az évek alatt összeadva akár több mint félévnyi fizetéstől is megfoszthat minket.

Nehéz fiatal évekAz ember első munkahelye fontos mérföldkövet jelent az életében, hiszen tulajdonképpen innentől kezdve válik függetlenné. A fiatalok első évei az új munkahelyükön általában nagyon produktívan telik, sokuk hamar feljebb is lép a ranglétrán és magasabb fizetést szerez. Csakhogy ez a fiatal réteg az, amely eközben a leginkább ki van téve a gazdasági viharoknak.Portfolio...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés