Előfizetői tartalom

Eleged van a munkádból és sokat szeretnél keresni? Van egy tippünk, hogy mit tanulj

A programozás a jövőben olyan alapvető készséggé - és egyben elvárássá - válhat, mint amilyen mondjuk az angol nyelvismeret nálunk. Ebben a világban pedig a legjobban sztárolt nyelvet ma úgy hívják, hogy Python. Egy kifejezetten jól olvasható és a versenytársainál könnyebben megtanulható, általános célú programnyelvről van szó, amely mind a kezdők, mind pedig a profik körében nagyon felkapott lett. 2010 óta konkrétan megtriplázódott az iránta való érdeklődés, ami meglátszik az érte kínált fizetésekben is. Az alábbiakban ezért áttekintjük a jelenség hátterét, és elmondjuk, miért lehet ideális választás azok számára, akik belekezdenének a programozásba.

A jövő nyelveErősen felfutóban van a programozás népszerűsége a világban, és nincs ez másképp nálunk sem. Talán elterjedt a programozókról, hogy jól keresnek, vagy talán az lehet az oka, hogy ezzel akarják túlélni az emberek a robotizációt. De az is lehet, hogy mind a kettő. Bárhogyan is van, egyre többen érdeklődnek a programozás iránt, ami akár egy igazi fordulópontot...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés