Előfizetői tartalom

Heti 130 milliárdot buknak a britek a szavazásuk miatt

350 millió fonttól, azaz megközelítőleg 130 milliárd forintnyi összegtől esnek el hetente a britek, amióta megszavazták a Brexitet. Összeadva ez a GDP-jük 2 százalékát teszi ki egy friss becslés szerint, ami tetemes összeg, és pusztán a szavazás keltette felforduláshoz köthető. Mi lesz akkor, ha ténylegesen is kikerülnek az EU-ból?

Egy rossz választás következményeiEgy friss kutatás szerint a brit gazdaság lefordult a korábbi pályájáról a Brexit-szavazás óta, vagyis a GDP-jük láthatóan egyre kevésbé nő. A legfrissebb adatokon alapuló becslések szerint emiatt igen tetemes összegtől esik el a szigetország: nagyjából 350 millió fonttól, méghozzá hetente. Ez összeadva nagyjából 35 milliárd fontot...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés