Durván megizzasztotta a horgászt a gigantikus hal: zajlik az élet a magyar vizeken

agrarszektor.hu
Több mint egy óra húsz percig küzdött a halszörnnyel az a horgász, aki a napokban kifogott egy 61,5 kilós harcsát a Dunából. Az állat két kilométeren át húzta a csónakját, mire sikerült beemelnie a csónakba. Baranyában több kapitális halat is kifogtak a napokban.

Májusban két új agráreseménnyel várjuk az agrárszakma képviselőit: jön az AgroFood és AgroFuture 2024!

Kistermelőknek, őstermekőknek és fiatal gazdáknak 50% kedvezményt biztosítunk!

NAK szaktanácsadók és kamarai tagok pedig 35% kedvezményben részesülhetnek!

Süllőzni mint ki egy horgász a napokban a Dunára Dunaszekcsőnél, a harmadik dobásnál azonban érezte, hogy itt bizony egy nagyon nagy hal akadt a horgára - írja a bama.hu-ra hivatkozva az Infostart. Több mint egy óra húsz percig küzdött az állattal mire meglátta, hogy egy hatalmas harcsával van dolga. Körülbelül két kilométeren keresztül húzta a csónakját a hal Mohács felé, mire sikerült kézzel beemelnie a csónakba a 188 centis, 61,5 kilós halat.

A környéken nem ez volt az első ilyen kapitális hal, korábban ugyanis szintén Dunaszekcső mellett kifogtak egy 64 kilós, 200 centiméteres harcsát- Egy másik nagy harcsát is sikerült kifogni Baranyában az elmúlt napokban: a boldogasszonyfai halastóból piócával fogott ki egy horgász egy 39 kilós, 180 centiméteres harcsát, ami új tórekordot is jelent a 25 éve működő halastó történetében.


NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Még a legjobb áron!
AgroFood 2024
Még a legjobb áron!
Agrárium 2024
50% kedvezmény kistermelőknek, őstermelőknek és fiatal gazdáknak!
EZT OLVASTAD MÁR?