Élelmiszerháború robbant ki az oroszok és az ukránok között

agrarszektor.hu
Oroszország megtiltotta többek között a búza, a napraforgóolaj, az édességek, a zöldségek és a gyümölcsök importját Ukrajnából. A tilalom, amely több mint ötven termékre vonatkozik, válasz arra a korlátozásra, amelyet Ukrajna vezetett be a közelmúltban több mint harminc orosz termékre.

AGROBÉRLET: 2 KONFERENCIA 1 HELYEN, KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL | AGROFOOD + AGROFUTURE

Az AGROFOOD 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFUTURE 2024 konferenciát május 23-án, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 56 900 Ft + Áfa / fő áron.

Az AGROFUTURE 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFOOD 2024 konferenciát május 22-én, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 54 400 Ft + Áfa / fő áron.

Részvételi szándékát az online jelentkezés során jelezheti a regisztráció második oldalán található megjegyzés mezőben az "AGROBÉRLET" kóddal.

2018 végén több mint ötven termék importját tiltotta be Oroszország Ukrajnából. A tilalom többek között a búzára, a napraforgóolajra, az édességekre, a csokoládéra, a zöldségekre, a gyümölcsökre, az etil-alkoholra, a gyümölcslevekre, a kaviárra, a halra, a halkonzervekre, a kenyérre, egyes pékárukra, a mezőgazdasági termékek feldolgozására szolgáló berendezésekre, a motorokra és a generátorokra, a traktorokra, a sebességváltókra és egyéb árukra vonatkozik.

"Ez egy szemet szemért intézkedés Ukrajna szankcionálási korlátozásai ellen" - mondta Dmitrij Medvegyev orosz miniszterelnök. A közelmúltban ugyanis Ukrajna több mint harminc orosz termék importjára vezetett be korlátozást, ezt a szankciót pedig 2018 december 18-án meg is hosszabbította. A korlátozás többek között a kenyérre, egyes pékárukra, a csokoládés édességekre, a húsra, a halra, a kávéra, a fekete teára és a bébi ételekre vonatkozik. Oroszország abban az esetben szünteti meg a nemrég hozott speciális gazdasági intézkedéseket, ha Ukrajna is megszünteti a korlátozást, amelyet a különböző orosz árucikkekkel szemben vezetett be.

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?