Kamarai választások: a Magosz 19, a MOSZ 9 megyében állított listát

agrarszektor.hu
A szeptember 8-i határidőig a Magyar Gazdakörök és Gazdaszövetkezetek Szövetsége (MAGOSZ) 19 megyére, a Mezőgazdasági Szövetkezők és Termelők Országos Szövetsége (MOSZ) pedig 9 megyére nyújtott be küldöttjelölt-listát a novemberi 3-i kamarai választásokra. A küldöttjelölteket tartalmazó listát az Országos Kamarai Választási Bizottság (OKVB) szeptember 30-ig veszi nyilvántartásba.

Májusban két új agráreseménnyel várjuk az agrárszakma képviselőit: jön az AgroFood és AgroFuture 2024!

Kistermelőknek, őstermekőknek és fiatal gazdáknak 50% kedvezményt biztosítunk!

NAK szaktanácsadók és kamarai tagok pedig 35% kedvezményben részesülhetnek!

Az Országos Kamarai Választási Bizottság augusztusban két szervezetet, a Mezőgazdasági Szövetkezők és Termelők Országos Szövetségét (MOSZ), illetve a 17 szakmai, érdekképviseleti szervezet által támogatott Magyar Gazdakörök és Gazdaszövetkezetek Szövetségét (MAGOSZ) vette jelölő szervezetként nyilvántartásba az agrárgazdasági kamarai választásokra. A nyilvántartásba vett jelölő szervezeteknek a megyei kamarai küldöttgyűlési küldöttjelöltek nevét tartalmazó listát szeptember 8-ig kellett eljuttatniuk az OKVB-nek.

A határidő lejártáig a MAGOSZ mind a 19 megyére, a MOSZ pedig 9 megyére (Borsod-Abaúj-Zemplén, Csongrád, Győr-Moson-Sopron, Hajdú-Bihar, Heves, Jász-Nagykun-Szolnok, Nógrád, Pest és Szabolcs-Szatmár-Bereg) adott le jelöltlistát. A megyei küldöttgyűlési küldöttjelölteket tartalmazó listát - amennyiben az megfelel a választási szabályzatnak - az OKVB szeptember 30-ig veszi nyilvántartásba, amelyről a jelölő szervezeteket írásban tájékoztatja.

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Még a legjobb áron!
AgroFood 2024
Még a legjobb áron!
Agrárium 2024
50% kedvezmény kistermelőknek, őstermelőknek és fiatal gazdáknak!
EZT OLVASTAD MÁR?
Agrárszektor  |  2024. március 29. 06:03