Kemény lesz a vasárnap: durva felhőszakadás és trópusi hőség miatt adtak ki riasztást

MTI
Az ország nagy részén hőség lesz, emellett az egész országban zivatarokra, felhőszakadásokra is készülni kell vasárnap. Néhol rövid idő alatt akár 50 milliméternél több eső is leeshet.

AGROBÉRLET: 2 KONFERENCIA 1 HELYEN, KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL | AGROFOOD + AGROFUTURE

Az AGROFOOD 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFUTURE 2024 konferenciát május 23-án, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 59 400 Ft + Áfa / fő áron.

Az AGROFUTURE 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFOOD 2024 konferenciát május 22-én, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 56 900 Ft + Áfa / fő áron.

Részvételi szándékát az online jelentkezés során jelezheti a regisztráció második oldalán található megjegyzés mezőben az "AGROBÉRLET" kóddal.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat (OMSZ) veszélyjelzése szerint vasárnapra az egész országra elsőfokú figyelmeztetést adtak ki zivatarok és a felhőszakadások veszélye miatt. Vasárnap délután ismét több helyen lehetnek zivatarok, amelyeket erős vagy viharos széllökés, jégeső kísérhet. Legjellemzőbb azonban a felhőszakadás lesz, néhol rövid idő alatt 50 milliméternél is több eső eshet. 

Emellett a hőség miatt Budapestre, Pest, Baranya, Bács-Kiskun, Békés, Csongrád, Fejér, Győr-Moson-Sopron, Hajdú-Bihar, Jász-Nagykun-Szolnok, Komárom-Esztergom, Somogy, Szabolcs-Szatmár-Bereg, Tolna, Vas, Veszprém és Zala megyére adtak ki elsőfokú figyelmeztetést. Az előrejelzés szerint vasárnap hajnalban 16 és 22 fok között alakul a hőmérséklet. Napközben 27-34 fokig melegszik a levegő, az Alföldön lesz a legmelegebb.

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?