Létező vetőmagokkal és növényvédő szerekkel bővítik a népszerű Farm szimulátor játékot

agrarszektor.hu
A Corteva termékei mostantól a világ minden pontján ismert Farm szimulátor játékban is létező opcióként jelennek meg a felhasználók számára. A gépeket és egyéb eszközöket már eddig is valós formájukban kezelhették a játékosok, a 19-es verzióban azonban a Corteva vetőmagjai és növényvédő szerei is megjelennek benne - elsőként az inputanyagok között. A DowDuPont jogutódja a Farming Simulator League bajnokság fő támogatója is.

Májusban két új agráreseménnyel várjuk az agrárszakma képviselőit: jön az AgroFood és AgroFuture 2024!

Kistermelőknek, őstermekőknek és fiatal gazdáknak 50% kedvezményt biztosítunk!

NAK szaktanácsadók és kamarai tagok pedig 35% kedvezményben részesülhetnek!

A Corteva Agriscience a Farming Simulator League főszponzoraként a bajnokság mind a 14 fordulójának támogatásával teljes gőzzel bekapcsolódik az eSports ágazatba. A Corteva Agriscience termékei bevezetésre kerülnek a Farming Simulator 19 legújabb verziójába. A játékosok tehát a játékban szereplő, virtuális farmjuk továbbfejlesztéséhez most már beszerezhetnek valódi Pioneer vetőmagokat, valamint a Corteva különböző márkanéven kapható növényvédő szereit is.

A Corteva Agriscience termékek bevezetése lesz az első alkalom, hogy a játékban elérhető vetőmagok és gyomirtó szerek mögött valódi márkák állnak"

 - mondta Christian Ammann, a játékfejlesztő Giants Software vezérigazgatója. "A Corteva gyomirtó szerek és az ikonikus Pioneer vetőmagok szerepeltetésével igyekszünk egyre valósághűbbé tenni a Farming Simulator élményét, és ezzel a játékosok egy életszerűbb és izgalmasabb élmény részesei lesznek."

A valós terepen és a játékban egyaránt igyekszünk felébreszteni a gazdálkodás iránti lelkesedést a következő generációkban"

- mondta Steve Betz, a Corteva Agriscience globális márkamenedzsere. "Alig várjuk, hogy csatlakozzunk a gazdálkodás iránt érdeklődő játékosok, és a játékokat szerető, jövőbeni gazdálkodók mozgalmas Farming Simulator közösségéhez, és lehetőséget adjunk, hogy a játékban megismerhessék termékeinket."

2019 július és 2020 nyara között Európa-szerte csapatok mérkőznek majd egymással a Farming Simulator League-ben a Farming Simulator Champion nevű bajnoki címért. A játékban a háromfős csapatok közötti versenyben a résztvevők a 250.000 euró készpénz díjért, valamint a teljes szezon alatt megnyerhető díjakért játszanak majd.

A Farming Simulator 2008 óta elérhető az összes népszerű platformon, konzolokon, mobiltelefonokon, táblagépeken és asztali gépeken. A Corteva Agriscience világszerte az iparág egyik legteljesebb inputportfólióját kínálja a gazdáknak. A vállalat korábban a DowDuPont mezőgazdasági üzletágaként működött, 2019. június 1-jén független részvénytársasággá alakult.

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Még a legjobb áron!
AgroFood 2024
Még a legjobb áron!
Agrárium 2024
50% kedvezmény kistermelőknek, őstermelőknek és fiatal gazdáknak!
EZT OLVASTAD MÁR?