Kövesse LinkedIn és Facebook oldalunkat!
Tájékozódjon eseményeinkről 6 iparágban: Offline és Online konferenciák
×

Agrárszektor Konferencia 2016

Időpont: 2016. december 1 - 2.  

Helyszín: Siófok, Hotel Azúr Wellness ****

Normál jegyár

66.000 HUF + ÁFA/fő


Kedvezmények

két fő jelentkezése esetén

10% kedvezmény

három vagy több fő jelentkezése esetén

20% kedvezmény

NAK ÉS GOSZ TAGOK SZÁMÁRA A JEGYÁR CSAK 33 000 FT + ÁFA / FŐ

50% KEDVEZMÉNY

Választható szolgáltatások

Szoba egyágyas elhelyezéssel

Kérjük, mielőtt jelentkezését elküldi, tájékozódjon a szobafoglalással kapcsolatos részletekről!

19000 HUF + ÁFA/fő

Szoba kétágyas elhelyezéssel

Kérjük, mielőtt jelentkezését elküldi, tájékozódjon a szobafoglalással kapcsolatos részletekről!

29000 HUF + ÁFA/fő

Fontos információk az árakkal és a szolgáltatásokkal kapcsolatban

A rendezvényre kizárólag érvényes jegy bemutatásával engedjük be résztvevőinket, melyet rendszerünk a fizetést követően küld ki a regisztrációkor megadott résztvevői email címre.

FONTOS INFORMÁCIÓK AZ ÁRAKKAL ÉS SZOLGÁLTATÁSOKKAL KAPCSOLATBAN:

Kérjük, mielőtt jelentkezését elküldi, tájékozódjon árainkról!

ÁR: 66,000 Ft, mely a következőket tartalmazza:

 • részvétel az Agrárszektor 2016 Konferencián december 1-jén és 2-án,
 • konferencia dokumentációja,
 • egész napos ellátás december 1-jén (büféebéd, kávészünetek, vacsora),
 • az esti állófogadáson és az esti programokon való részvételi lehetőség,
 • kávészünet december 2-án délelőtt.

Korai kedvezményeink az alapárból (nem összevonhatóak):

 • NAK ÉS GOSZ TAGOK SZÁMÁRA 50% kedvezmény, azaz a jegyár részükre csak 33 000 Ft+Áfa/fő
 • 10% kedvezmény két fő jelentkezése esetén
 • 20% kedvezmény három vagy több fő jelentkezése esetén.

Szállásajánlatunk:

Szoba egyágyas elhelyezéssel:

Cégünk december 1-jére 19,000 Ft + 18 % ÁFA / szoba / éj áron tud szállást biztosítani (kizárólag a) konferencia résztvevőinknek a Hotel Azúr Wellness **** szállodában.
Az ár a következő szolgáltatásokat tartalmazza:

 • szoba egyágyas elhelyezéssel, egy fő részére,
 • reggeli december 2-án a szálloda éttermében,
 • wellness részleg használata,
 • idegenforgalmi adó.

A foglalás a szállásdíj összegének beérkezésével válik véglegessé! Lemondási határidő: 2016. november 18., 17:00. A feltüntetett ár kizárólag konferencia résztvevőknek szól. December 1-je éjszakára kizárólag cégünkön keresztül lehetséges a szállásfoglalás a Hotel Azúr Wellness **** szállodába. A kedvezmények a szállásajánlatra nem vonatkoznak. A szobát az érkezés napján 14 órától lehet átvenni és azokat az elutazás napján 10 óráig kell elhagyni. A konferenciáról és a szállásról a Portfolio tud további információval szolgálni. Kérjük, amennyiben kérdése van, ne a szállodát, hanem kollégáinkat keressék fel.

Szoba kétágyas elhelyezéssel:

Cégünk december 1-je éjszakára 29,000 Ft + 18 % ÁFA / szoba / éj áron tud kétágyas szobát biztosítani (kizárólag) a konferencia résztvevőinknek a Hotel Azúr Wellness **** szállodában.
Az ár a következő szolgáltatásokat tartalmazza:

 • szoba kétágyas elhelyezéssel, két fő részére,
 • reggeli december 2-án a szálloda éttermében,
 • wellness részleg használata,
 • idegenforgalmi adó.

A foglalás a szállásdíj összegének beérkezésével válik véglegessé! Lemondási határidő: 2016. november 18., 17:00. A feltüntetett ár kizárólag konferencia résztvevőknek szól. December 2-a éjszakára kizárólag cégünkön keresztül lehetséges a szállásfoglalás a Hotel Azúr Wellness **** szállodába. A kedvezmények a szállásajánlatra nem vonatkoznak. A szobát az érkezés napján 14 órától lehet átvenni és azokat az elutazás napján 10 óráig kell elhagyni. A konferenciáról és a szállásról a Portfolio tud további információval szolgálni. Kérjük, amennyiben kérdése van, ne a szállodát, hanem kollégáinkat keressék fel.

A kétágyas elhelyezés megjelölésénél a jelentkezőket (egyneműeket, ill. azonos nevűeket-házaspárokat) egy szobában helyezzük el. Kérjük, jelezze az elhelyezéssel kapcsolatos kéréseit. Amennyiben nem kíván kétágyas elhelyezést, válassza az egyágyas elhelyezést.

További információ:
Koncsek Fruzsina
rendezvényszervező
rendezveny@portfolio.hu
+36 1 327 4088

Jelentkezés, fizetési és lemondási feltételek

Az online regisztrációról e-mail-ben visszaigazolást küldünk. (A jelentkezés során az adatokat és a "Jelentkezési, fizetési és lemondási feltételeket" jóvá kell hagyni.) A "Jelentkezési, fizetési és lemondási feltételek" elfogadása után, a regisztráció során jóváhagyott adatok alapján a visszaigazoló levél mellékleteként egy díjbekérőt küldünk e-mailben, melyet kérünk a regisztráció visszaigazolásától számított 8 munkanapon belül kiegyenlíteni szíveskedjenek. Társaságunk a pénzügyi teljesítést követően megküldi emailben a kiállított távszámla letöltési linkjét, a regisztrációkor megadott távszámla email címre, illetve a kapcsolattartónak.

Az online regisztráció megrendelésnek minősül. A rendezvényen a részvétel feltétele a részvételi díj előzetes kiegyenlítése. A jelentkezés véglegesítése és elküldése után lemondást nem fogadunk el, a részvételi jegyet nem váltjuk vissza. A részvételi díjat a rendezvényről történő távolmaradás esetén is ki kell fizetni. A részvételi díj teljes kiegyenlítése után a részvétel átruházható. Mivel az online jelentkezés megrendelésnek minősül, ezért utólagos reklamációkat - beleértve az átutalás hiányára való hivatkozást vagy egyéb okok miatti rendezvénytől való távolmaradást - nem fogadunk el. Ebben az esetben is a teljes összeget ki kell fizetni.

FIGYELEM!

A Net Média Zrt. Fenntartja a jogot a rendezvény időpontjának módosítására. Ha a rendezvény időpontja módosul, az új időpontról a Net Média Zrt. megfelelő időben tájékoztatja a jegyvásárlókat. A megváltott és kifizetett jegyek a módosított időpontban is érvényesek vagy, ha az új időpont nem lenne megfelelő, átruházhatóak.

Ha a rendezvény jogszabályi vagy hatósági korlátozás vagy a felektől független külső egyéb körülmény miatt nem tartható meg a kijelölt időpontban, a Net Média Zrt. a rendezvényt online konferencia formájában tartja meg. Az online konferencia részvételi díja a vele megegyező témájú, meg nem tartható rendezvény részvételi díjának 40%-a. Az ezt meghaladó befizetéseket a Net Média Zrt. a rendezvény online formában történő megtartásáról szóló döntés közzétételét követő 20 napon belül visszatéríti.
A jegy ára még a rendezvény időpontjának módosítása vagy online formában történő megtartása esetén sem téríthető vissza a jelen feltételekben írtakat meghaladó mértékben!

Támogatóink

Kiemelt főtámogató

Főtámogató

Támogató

Szekció támogató

Szakmai partner

Médiapartner

Kapcsolat

Iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!

Hírek, eseményajánlók első kézből

A feliratkozással elfogadom az Adatkezelési tájékoztató 
és ÁSZF feltételeit. 
Elmúltam 16 éves.