Portfolio Konferencia logo

Agrárszektor Konferencia 2016

Időpont: 2016. december 1. - 2.   Helyszín: Siófok, Hotel Azúr Wellness ****

Normál ár

66.000 HUF + ÁFA/fő


Kedvezmények

két fő jelentkezése esetén

10% kedvezmény

három vagy több fő jelentkezése esetén

20% kedvezmény

NAK ÉS GOSZ TAGOK SZÁMÁRA A JEGYÁR CSAK 33 000 FT + ÁFA / FŐ

50% KEDVEZMÉNY

Választható szolgáltatások

Szoba egyágyas elhelyezéssel

Kérjük, mielőtt jelentkezését elküldi, tájékozódjon a szobafoglalással kapcsolatos részletekről!

19000 HUF + ÁFA/fő

Szoba kétágyas elhelyezéssel

Kérjük, mielőtt jelentkezését elküldi, tájékozódjon a szobafoglalással kapcsolatos részletekről!

29000 HUF + ÁFA/fő

Fontos információk az árakkal és a szolgáltatásokkal kapcsolatban

FONTOS INFORMÁCIÓK AZ ÁRAKKAL ÉS SZOLGÁLTATÁSOKKAL KAPCSOLATBAN:

Kérjük, mielőtt jelentkezését elküldi, tájékozódjon árainkról!

ÁR: 66,000 Ft, mely a következőket tartalmazza:

 • részvétel az Agrárszektor 2016 Konferencián december 1-jén és 2-án,
 • konferencia dokumentációja,
 • egész napos ellátás december 1-jén (büféebéd, kávészünetek, vacsora),
 • az esti állófogadáson és az esti programokon való részvételi lehetőség,
 • kávészünet december 2-án délelőtt.

Korai kedvezményeink az alapárból (nem összevonhatóak):

 • NAK ÉS GOSZ TAGOK SZÁMÁRA 50% kedvezmény, azaz a jegyár részükre csak 33 000 Ft+Áfa/fő
 • 10% kedvezmény két fő jelentkezése esetén
 • 20% kedvezmény három vagy több fő jelentkezése esetén.

Szállásajánlatunk:

Szoba egyágyas elhelyezéssel:

Cégünk december 1-jére 19,000 Ft + 18 % ÁFA / szoba / éj áron tud szállást biztosítani (kizárólag a) konferencia résztvevőinknek a Hotel Azúr Wellness **** szállodában.
Az ár a következő szolgáltatásokat tartalmazza:

 • szoba egyágyas elhelyezéssel, egy fő részére,
 • reggeli december 2-án a szálloda éttermében,
 • wellness részleg használata,
 • idegenforgalmi adó.

A foglalás a szállásdíj összegének beérkezésével válik véglegessé! Lemondási határidő: 2016. november 18., 17:00. A feltüntetett ár kizárólag konferencia résztvevőknek szól. December 1-je éjszakára kizárólag cégünkön keresztül lehetséges a szállásfoglalás a Hotel Azúr Wellness **** szállodába. A kedvezmények a szállásajánlatra nem vonatkoznak. A szobát az érkezés napján 14 órától lehet átvenni és azokat az elutazás napján 10 óráig kell elhagyni. A konferenciáról és a szállásról a Portfolio tud további információval szolgálni. Kérjük, amennyiben kérdése van, ne a szállodát, hanem kollégáinkat keressék fel.

Szoba kétágyas elhelyezéssel:

Cégünk december 1-je éjszakára 29,000 Ft + 18 % ÁFA / szoba / éj áron tud kétágyas szobát biztosítani (kizárólag) a konferencia résztvevőinknek a Hotel Azúr Wellness **** szállodában.
Az ár a következő szolgáltatásokat tartalmazza:

 • szoba kétágyas elhelyezéssel, két fő részére,
 • reggeli december 2-án a szálloda éttermében,
 • wellness részleg használata,
 • idegenforgalmi adó.

A foglalás a szállásdíj összegének beérkezésével válik véglegessé! Lemondási határidő: 2016. november 18., 17:00. A feltüntetett ár kizárólag konferencia résztvevőknek szól. December 2-a éjszakára kizárólag cégünkön keresztül lehetséges a szállásfoglalás a Hotel Azúr Wellness **** szállodába. A kedvezmények a szállásajánlatra nem vonatkoznak. A szobát az érkezés napján 14 órától lehet átvenni és azokat az elutazás napján 10 óráig kell elhagyni. A konferenciáról és a szállásról a Portfolio tud további információval szolgálni. Kérjük, amennyiben kérdése van, ne a szállodát, hanem kollégáinkat keressék fel.

A kétágyas elhelyezés megjelölésénél a jelentkezőket (egyneműeket, ill. azonos nevűeket-házaspárokat) egy szobában helyezzük el. Kérjük, jelezze az elhelyezéssel kapcsolatos kéréseit. Amennyiben nem kíván kétágyas elhelyezést, válassza az egyágyas elhelyezést.

További információ:
Koncsek Fruzsina
rendezvényszervező
rendezveny@portfolio.hu
+36 1 327 4088

Jelentkezés, fizetési és lemondási feltételek

Az online regisztrációról e-mail-ben visszaigazolást küldünk. (A jelentkezés során az adatokat és a "Jelentkezési, fizetési és lemondási feltételeket" jóvá kell hagyni.) A "Jelentkezési, fizetési és lemondási feltételek" elfogadása után, a regisztráció során jóváhagyott adatok alapján a visszaigazoló levél mellékleteként egy díjbekérőt küldünk e-mailben, melyet kérünk a regisztráció visszaigazolásától számított 8 munkanapon belül kiegyenlíteni szíveskedjenek. A fizetést követően kerül kiállításra a számla, melyet postázunk Önöknek a regisztrációnál megadott címre. Az online regisztráció megrendelésnek minősül.

A rendezvényen a részvétel feltétele a részvételi díj előzetes kiegyenlítése. Lemondást a részvételi díj teljes visszafizetése mellett a rendezvény napja előtti 5. munkanapon 12 óráig - KIZÁRÓLAG ÍRÁSBAN a címre - fogadunk el. Az ezutáni lemondások esetében a részvétel átruházható, de a teljes díjat ki kell fizetni. Telefonos vagy egyéb szóbeli lemondásokat nem áll módunkban elfogadni. A lemondási határidő utáni regisztráció esetén lemondásra nincs lehetőség. A rendezvényt megelőző 1-2 munkanapon történő regisztrációnál elképzelhető, hogy a részvételi díj átutalása nem érkezik meg számlánkra, ekkor lehetséges a rendezvény utáni 1. munkanapon az átutalás. Mivel az online jelentkezés megrendelésnek minősül, ezért utólagos reklamációkat a lemondási határidő után - beleértve az átutalás hiánya miatti rendezvénytől való távolmaradást is - nem fogadunk el. Ebben az esetben is - mivel a lemondási határidőig nem érkezett hozzánk írásbeli lemondás - a teljes összeget ki kell fizetni.

Támogatóink

Kapcsolat

Iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!

Hírek, eseményajánlók első kézből

*

* - A feliratkozással elfogadom az ÁSZF feltételeit