Kövesse LinkedIn és Facebook oldalunkat!
Tájékozódjon eseményeinkről 6 iparágban: Offline és Online konferenciák
×

Agrárszektor Konferencia 2022

Időpont: 2022. november 30 - 2022. december 1.  

Helyszín: Siófok, Hotel Azúr Wellness ****

RUGALMAS JEGYRENDSZER. REGISZTRÁLJON MOST, MÓDOSÍTSON KÉSŐBB

TERVEZZEN SZABADON
2022-ben minden eddiginél rugalmasabb jegyvásárlási rendszerrel várjuk régi és új résztvevőinket szakmai konferenciáinkon. A vírushelyzettől és a hozzá kapcsolódó aktuális törvényi szabályozástól függően - online, offline és hibrid eseményeket biztosítunk vendégeinknek. Még nem tudja hogyan alakul a jelenlegi helyzet, vagy akár a napja, amelyre a kiszemelt Portfolio rendezvény esik? Mi alkalmazkodunk.
DÖNTSÖN IDŐBEN
Megvásárolt jegyének típusát, azaz részvételének módját legkésőbb 10 nappal a rendezvény előtt ön egy alkalommal módosíthatja, amennyiben ezt jelzi nekünk a rendezveny@portfolio.hu e-mail címen.
Ha online-ról offline jegyre módosítana:
A helyszíni jegy ára magasabb, így a különbözet befizetésével tudja rendezni a módosítást. Ha offline-ról online jegyre módosítana:
A virtuális jegy ára alacsonyabb, a jegyárkülönbözet visszautalásra kerül a rendezvényt követően.
Biztosítsa helyét már most, döntsön később! Mi alkalmazkodunk.

HELYSZÍNI RÉSZVÉTEL ÁRA

Walk in jegyár
154.900 HUF + ÁFA/fő
419 EUR + ÁFA/fő

ONLINE RÉSZVÉTEL ÁRA

Walk in jegyár
79.900 HUF + ÁFA/fő
216 EUR + ÁFA/fő
Professzionális online konferenciáinkon élőben, interaktívan követheti a programot.

FONTOS! Jelen konferenciánk szakmai programjának csak az A szekciója lesz online közvetítve, a párhuzamos program többi része csak a helyszínen érhető el. A virtuális térben is a megszokott magas színvonalú szakmai előadásokat és beszélgetéseket hallgathatja meg. Rendezvényeink platformjai a lehető legjobb interaktív lehetőségeket kínálják, mint például élő kapcsolatépítés, egyéni videó hívások, párhuzamos szekciók és a networking, így nyújtva egy igazi rendezvény érzését!

CE Plaza Hotel

Kétágyas szoba (1 fő részére)

Betelt

Kétágyas szoba (2 fő részére)

Betelt

Egyágyas szoba

Betelt

Siófok, Hotel Azúr

Kétágyas szoba (1 fő részére)

Betelt

Kétágyas szoba (2 fő részére)

Betelt

Prémium kétágyas szoba (1 fő részére)

Betelt

Premium kétágyas szoba (2 fő részére)

Betelt

Hotel Yacht

Egyágyas szoba

Betelt

Kétágyas szoba

Betelt

Balaton Hotel

Kétágyas szoba (1 fő részére)

29900 HUF + ÁFA/szoba

79 EUR + ÁFA/szoba

Kétágyas szoba (2 fő részére)

36900 HUF + ÁFA/szoba

97 EUR + ÁFA/szoba

Fontos információk az árakkal és a szolgáltatásokkal kapcsolatban

A rendezvényre kizárólag érvényes jegy bemutatásával engedjük be résztvevőinket, melyet rendszerünk a fizetést követően küld ki a regisztrációkor megadott résztvevői email címre.

Az online megtekintéshez szükséges csatlakozási linket fizetést követően, a rendezény előtti napon (délután) küldjük meg a regisztrációkor megadott résztvevői email címre.

SZAKTANÁCSADÓK FIGYELEM! - NEMZETI AGRÁRGAZDASÁGI KAMARA ÁLTAL AJÁNLOTT RENDEZVÉNY! 4-4 pont kapható az eseményen való résztvételért. (A kredit pont érvényesítéséhez mindkét nap külön regisztráció szükséges a helyszínen!)

A Net Média Zrt. a részvételi díjak megváltoztatásának jogát a rendezvény kezdetéig fenntartja.

Ezúton tisztelettel felhívjuk figyelmét, hogy a rendezvényt megelőző 48 órában már csak bankkártyás fizetésre van lehetőség. 
A helyszíni jelentkezést a rendezvényt megelőző napon 23:59-kor, az online közvetítésre való jelentkezést pedig a rendezvény napján 11:00-kor zárjuk le.

Kedvezmény OFFLINE jegyvásárlás esetén:

  • 20% kedvezmény a részvételi díjból 5 vagy több fő jelentkezése esetén*
  • 50% NEMZETI AGRÁRGAZDASÁGI KAMARA SZAKTANÁCSADÓI SZÁMÁRA (névjegyzék szám megadása szükséges)*
  • 50% NEMZETI AGRÁRGAZDASÁGI KAMARA TAGOK SZÁMÁRA (nyilvántartási szám megadása szükséges)*

*Figyelem! A fenti árak közvetített szolgáltatást tartalmaznak (rendezvény ellátás), melyre az esetleges kedvezmények nem vonatkoznak! Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a kedvezmények nem összevonhatóak. Csoportos jegyvásárlás esetén alkalmazandó kedvezményt kizárólag akkor tud a Net Média Zrt. nyújtani, ha ugyanazon személy, ugyanazon rendezvényre, egy regisztráció során rendeli meg és fizeti ki a csoportos kedvezmény igénybevételéhez mindenkor szükséges mennyiségű részvételi jegyet.

A részvételi díj tartalmazza a büféebédet és a kávészünetet.

ÉRINTÉSMENTES BELÉPÉS

Felhívjuk kedves résztvevőink figyelmét, hogy a konferenciára való jelentkezést követően QR-kódot küldünk ki a regisztráció során megadott résztvevői email címre. Ezt legyenek kedvesek magukkal hozni akár kinyomtatva, akár telefonjukon felmutatva a rendezvény napján, ezzel biztosítva a bejutást!

Kérdés esetén keressék rendezvényszervező kollégánkat lenti elérhetőségén!

 

Jelentkezés, fizetési és lemondási feltételek

Az online regisztrációról e-mail-ben visszaigazolást küldünk. (A jelentkezés során az adatokat és a "Jelentkezési, fizetési és lemondási feltételeket" jóvá kell hagyni.) A "Jelentkezési, fizetési és lemondási feltételek" elfogadása után, a regisztráció során jóváhagyott adatok alapján a visszaigazoló levél mellékleteként egy díjbekérőt küldünk e-mailben, melyet kérünk a regisztráció visszaigazolásától számított 8 munkanapon belül kiegyenlíteni szíveskedjenek. Társaságunk a pénzügyi teljesítést követően megküldi emailben a kiállított távszámla letöltési linkjét, a regisztrációkor megadott távszámla email címre, illetve a kapcsolattartónak.

Az online regisztráció megrendelésnek minősül. A rendezvényen a részvétel feltétele a részvételi díj előzetes kiegyenlítése. A jelentkezés véglegesítése és elküldése után lemondást nem fogadunk el, a részvételi jegyet és a szállás díját nem váltjuk vissza. A részvételi díjat és a szállás díját a rendezvényről történő távolmaradás esetén is ki kell fizetni. A részvételi díj, szállás díj teljes kiegyenlítése után a részvétel átruházható. Mivel az online jelentkezés megrendelésnek minősül, ezért utólagos reklamációkat - beleértve az átutalás hiányára való hivatkozást vagy egyéb okok miatti rendezvénytől való távolmaradást - nem fogadunk el. Ebben az esetben is a teljes összeget ki kell fizetni.

FIGYELEM!

A Net Média Zrt. Fenntartja a jogot a rendezvény időpontjának módosítására. Ha a rendezvény időpontja módosul, az új időpontról a Net Média Zrt. megfelelő időben tájékoztatja a jegyvásárlókat. A megváltott és kifizetett jegyek a módosított időpontban is érvényesek vagy, ha az új időpont nem lenne megfelelő, átruházhatóak.

Ha a rendezvény jogszabályi vagy hatósági korlátozás vagy a felektől független külső egyéb körülmény miatt nem tartható meg a kijelölt időpontban, a Net Média Zrt. a rendezvényt online konferencia formájában tartja meg. Az online konferencia részvételi díja a vele megegyező témájú, meg nem tartható rendezvény részvételi díjának 40%-a. Az ezt meghaladó befizetéseket a Net Média Zrt. a rendezvény online formában történő megtartásáról szóló döntés közzétételét követő 20 napon belül visszatéríti.
A jegy ára még a rendezvény időpontjának módosítása vagy online formában történő megtartása esetén sem téríthető vissza a jelen feltételekben írtakat meghaladó mértékben!

Támogatóink

Super Gold támogató

Kiemelt szakmai partner

Gold támogató

Silver támogató

Silver/Expert támogató

Gin & Tonic Bar Sponsor

Bronze támogató

Spritz Bár támogató

A rendezvény karbonsemlegességéért felel

Szakmai partner

Kiemelt médiapartner

Foodtruck támogatója

Médiapartner

Díjaink tervezője és készítője

A borkínálat támogatója

A pálinkakínálat támogatója

Kapcsolat

Szervezés, lebonyolítás, információk

Ócsai Gábor
  • Ócsai Gábor
  • rendezvényszervező
  •  
  • Telefon: +36 1 472 2095
  • E-mail cím:

Szponzorációs lehetőségek

Takács Sándor
  • Takács Sándor
  • Commercial Director
  •  
  • Telefon: 428-9094
  • E-mail cím:
Pisont Klaudia
  • Pisont Klaudia
  • Projektmenedzser
  •  

Tartalmi és szervezési kérdésekben

Hazafi László
  • Hazafi László
  •  
  • E-mail cím:
Iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!

Hírek, eseményajánlók első kézből

A feliratkozással elfogadom az Adatkezelési tájékoztató 
és ÁSZF feltételeit. 
Elmúltam 16 éves.