Kövesse LinkedIn és Facebook oldalunkat!
Tájékozódjon eseményeinkről 6 iparágban: Offline és Online konferenciák
×

Portfolio.hu - BMW - OTP Bank Vállalkozói Fórum - Pécs

Kiemelt témáink

  • Mi lesz az európai és a magyar gazdasággal?
  • Melyek azok a hazai és globális trendek, amelyeket kihasználva előnyt lehetne szerezni?
  • Hiteleznek-e a magyar bankok? Mi kell ahhoz, hogy egy bank partnernek tekintsen?
  • A gyorsan változó adózási környezetben milyen lehetőségei vannak a jogszerű, de mégis adóhatékony működésnek?
  • Milyen finanszírozási lehetőségek vannak a banki hitelezésen túl?

Előadóink lesznek többek között

Összes előadó
speaker image
Aladics Sándor
igazgató
Kis-, Középvállalati Igazgatóság, OTP Bank Nyrt.
speaker image
Csáki Ferenc
elnök
Magyar Faktoring Szövetség
speaker image
Hámor Iván
elemző, szerkesztő
Portfolio (Cégautó melléklet)
speaker image
Weinhardt Attila
vezető elemző
Portfolio Csoport

Miért jöjjön el?

A Portfolio.hu pécsi eseményén a legaktuálisabb gazdasági kérdéseket járják körül a meghívott szakértők. Kíváncsi, hogy mi lesz Magyarország és Európa sorsa? Szeretné megtudni, hogy mit hiteleznek a bankok és miként lehet adóhatékonyan működni a jelenlegi gyorsan változó adózási környezetben?

Töltse le Portfolio Events mobilapplikációnkat, amelyen megtalálja a Portfolio szakmai rendezvényeit egy alkalmazáson belül, személyre szabva. Többek között elérhető a rendezvény részletes programja, a résztvevői lista és a konferenciajegye. Sőt, virtuális névjegykártya-cserére is lehetőséget biztosítunk. A rendezvény előtt, közben és után is. A badgen pedig megtalálható a QR kód az Ön személyre szóló online névjegykártyája - olvassák be egymás QR kódját, és máris kapcsolatba kerülhetnek a konferencia után is. Szakma, élmény, networking! QR kódos letöltés >>

Támogatóink

Főtámogató

Portfolio.hu 2013. november 14-én Pécsen rendezi meg legújabb rendezvényét, ahol a meghívott neves szakértők a legaktuálisabb gazdasági kérdéseket járják körül. Az eseményen például megtudhatják a résztvevők, hogy mi vár a magyar gazdaságra és a forint árfolyamára. A meghívott előadókkal arra keressük a választ, hogy miként tudnak a cégek az elhúzódó válságban megmaradni, valamint arra is választ kaphatunk a banki és tanácsadói szakértőktől, hogy mire számíthatunk hitelezési, illetve adózási oldalon.

Magyarország nem csak Budapestről szól. Az ország nagyvárosai rendkívül fontos szerepet játszanak az ország gazdasági vérkeringésében, hosszú távú fejlődésük kulcskérdés a jövő szempontjából. A Portfolio.hu a BMW-vel közösen története során először vág neki, hogy egy road show keretében végiglátogassa Magyarország vidéki gazdasági centrumait. A válság legnehezebb évét éljük, a jövő erősen ködbe vész, a jelenlegi helyzetben nem kisebb dologra vállalkozunk, mint hogy a színvonalas, aktuális információkkal segítsük a helyi polgárokat személyes vagyonuk és vállalkozásaik gyarapításában. Kíváncsi, hogy mi lesz Magyarország és Európa sorsa, meg szeretné tudni, hogy mit hiteleznek a bankok, a gyorsan változó adózási környezetben, hogy lehet adóhatékonyan működni? A választ Portfolio.hu saját és vendég szakértői adják meg.

Prémium márkák összefognak

A BMW autómárkát nem kell külön bemutatni, a hazai BMW márkakereskedések ügyfelei (ahogy a világon mindenhol) lakóhelyük tehetős polgárai, véleményvezérei.

A két márka most összefogott, a Portfolio.hu - BMW - OTP Vállalkozói Fórum Magyarország nagyvárosaiba viszi el a Portfolio.hu és partnerei szaktudását, ismeretanyagát, amelyek minden hazai vállalkozó, cégtulajdonos számára relevánsak és meghatározóak.


CÉLCSOPORT:

- magyar KKV tulajdonosok
- cégvezetők
- vállalkozók
- vállalkozások döntéshozói
- szakértők
- önkormányzati vezetők, tisztviselők

A rendezvény előzetes regisztrációhoz kötött!


AZ ESEMÉNY LEGFONTOSABB PARAMÉTEREI

IDŐPONT: 2013. november 14. (15:30-19:00)
HELYSZÍN: Pécs, BMW Autószalon - Schneider Autóház (7630 Pécs, Buzsáki út 1-3.)

A részvevők száma: 50-60 fő
A rendezvény nyelve: magyar


A rendezvényen a résztvevők között kisorsoljuk a NaturMed Hotel Carbona ajándékutalványát:

Az ajándékutalvány tartalma: 2 fő részére, 2 éjszaka szállás félpanziós ellátással, korlátlan uszoda, szauna-sziget, élményfürdő, termálfürdő valamint fitnesz-terem használattal, részvételi lehetőség a szálloda csoportos, preventív sportprogramjain. Az ajándékutalvány 2014. június 30-ig lesz felhasználható (kivéve ünnepnapok).


TOVÁBBI INFORMÁCIÓ A RENDEZVÉNNYEL KAPCSOLATBAN:

Szponzorációs lehetőségek: AGÓCS Balázs, értékesítési vezérigazgató-helyettes, tel.: 327-4088, e-mail: agocs@portfolio.hu,

Szervezés, lebonyolítás, általános információk: BENKŐ András, rendezvényigazgató, tel.: 327-4086, e-mail: konferencia@portfolio.hu


Néhány kép a Portfolio.hu - BMW - OTP Vállalkozói Fórum kecskeméti rendezvényéről:

Galéria

GALÉRIA | 18 kép
Portfolio.hu - BMW - OTP Bank Vállalkozói Fórum - Pécs

Kapcsolat

Iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!

Hírek, eseményajánlók első kézből

A feliratkozással elfogadom az Adatkezelési tájékoztató 
és ÁSZF feltételeit. 
Elmúltam 16 éves.