Kövesse LinkedIn és Facebook oldalunkat!
Tájékozódjon eseményeinkről 6 iparágban: Offline és Online konferenciák
×

Befektetés 2015

Private Wealth Management Forum

Időpont: 2015. február 3.  

Helyszín: Hotel Sofitel Budapest

Kiemelt témáink

 • Mi lesz a svájci jegybank döntése után?
 • Mit ajánlanak most a privátbankok a tehetős ügyfeleknek?
 • Milyen jó befektetési sztoriba érdemes most beszállni?
 • Eltűntek a hozamok: jön a negatív reálkamatok kora?
 • Mi lehet jó befektetés az orosz válság és az ukrán krízis árnyékában?
 • Mennyit kereshetünk kötvényekkel?

Előadóink lesznek többek között

Összes előadó
speaker image
Al-Hilal István
igazgató
Fidelity International
speaker image
András Bence
Senior Vice President, EMEA Finance
Citibank
speaker image

vezető energiapiaci elemző
Portfolio
speaker image
Juscsák György
igazgató
JP Morgan Asset Management
speaker image
Adam Lessing
Head of Austria and Eastern Europe
Fidelity International
speaker image
Franz-Josef Loerch
Client Portfolio Manager
JP Morgan Asset Management
speaker image
Hans-Jörg Naumer
Global Head of Capital Markets & Thematic Research
Allianz Global Investors
speaker image
Ocsenás Zoltán
regionális üzletfejlesztési igazgató
Allianz Global Investors
speaker image
Tajti Imre CFA
portfolió menedzser
Aberdeen Asset Management
speaker image
Mike Turner
vegyes-eszköz befektetési részleg vezetője
Aberdeen Asset Management

Miért jöjjön el?

Nagy vihart kavart a svájci jegybank januári döntése, mellyel megszüntette a frank euróval szembeni 1,2-es árfolyamküszöbét. Ennek hatására a svájci frank jelentős erősödésbe kezdett, nem kis felfordulást okozva a piacokon. A megtakarítási piac sem úszta meg a svájci döntés hatását, sok brókercég, nagy hedge fund és befektetési alap is jelentős veszteségeket könyvelhetett el. Ilyen volatilis piaci környezetben különösen fontos, hogy körültekintően válasszuk a befektetési lehetőségek között. Ezekről a lehetőségekről és 2015 nagy befektetési sztorijairól is hallhatunk érdekességeket a Befektetés 2015 konferencián.

Töltse le Portfolio Events mobilapplikációnkat, amelyen megtalálja a Portfolio szakmai rendezvényeit egy alkalmazáson belül, személyre szabva. Többek között elérhető a rendezvény részletes programja, a résztvevői lista és a konferenciajegye. Sőt, virtuális névjegykártya-cserére is lehetőséget biztosítunk. A rendezvény előtt, közben és után is. A badgen pedig megtalálható a QR kód az Ön személyre szóló online névjegykártyája - olvassák be egymás QR kódját, és máris kapcsolatba kerülhetnek a konferencia után is. Szakma, élmény, networking! QR kódos letöltés >>

Kinek javasoljuk

 • prémium banki tanácsadóknak
 • privátbanki tanácsadóknak
 • biztosításközvetítőknek
 • befektetési szolgáltatók tanácsadóinak
 • minden, a befektetések és a piaci folyamatok iránt érdeklődőknek.
 • termékmenedzsereknek

Támogatóink

Támogató

A Portfolio Befektetés 2015 (Private Wealth Management Forum) konferencia célja, hogy egy délutáni – állófogadással záruló – rendezvényen neves vagyonkezelők segítségével adjon támpontot a tanácsadók és minden érdeklődő számára arról, milyen befektetési lehetőségekben érdemes gondolkodni most, hogy az alacsony kamatkörnyezetben nagyon kevés az igazán vonzó befektetési alternatíva.

Eltűntek a hozamok a világban - így lehetne röviden összefoglalni az elmúlt időszakot. Ilyenkor igazi kihívást jelent a pénzügyi szektornak és az ügyfelekkel közvetlen kapcsolatban álló tanácsadóknak, hogy magas hozampotenciállal kecsegtető befektetési lehetőségeket találjanak ügyfeleiknek. Ebben kíván segítséget nyújtani a Portfolio által elsőként elindított egyedülálló rendezvény, amely banki, biztosítói és egyéb befektetési szolgáltatók tanácsadóinak szól, de más érdeklődők is csemegézhetnek maguknak a jó befektetési sztorik közül. Az állófogadással záruló félnapos eseményen neves külföldi és magyar vagyonkezeléssel foglalkozó szakemberek mondják el véleményüket a piaci folyamatokról, és azt is megosztják velünk, mibe érdemes fektetni 2015-ben.

Tovább folytatódott a magyar megtakarítási piacon a bankbetétekből való pénzkiáramlás, amelynek egyértelmű nyertesei voltak az utóbbi időszakban a befektetési alapok és az állampapírok. Ez is bizonyítja, hogy a megtakarítók a jelenlegi hozamsivatagban olyan befektetési lehetőségeket keresnek, amelyek túlszárnyalják a bankbetéteken elérhető hozamokat. Ebben a helyzetben a prémium- és privátbanki tanácsadók felé még nagyobb igény érkezik a személyre szabott befektetési tanácsadásra és vagyonkezelésre.

A legtöbb részvénypiac történelmi csúcsra emelkedett, míg a világ kötvénypiaci hozamai sosem látott mélységbe zuhantak. Bár Európában és Japánban a jegybankok még csak most kezdtek neki mennyiségi lazítási programjuknak, a tengerentúlon már a közeljövőben beindulhat a hozamok emelkedése. Ez a környezet egyben azt is jelenti, hogy a befektetési döntések során nem árt odafigyelni a részletekre - csupán a visszatekintő hozamokra alapozni nem lehet - így még inkább felértékelődik a személyre szabott szolgáltatások és a piaci tendenciákat jól ismerő tanácsadók szerepe.

ELŐADÓINK LESZNEK TÖBBEK KÖZÖTT:

 • Adam Lessing, igazgató (Svájc, Ausztria, Kelet-Európa), Fidelity WorldWide Investment
 • Mike Turner, vegyes-eszköz befektetési részleg vezetője, Aberdeen Asset Management
 • Franz-Josef Loerch, Client Portfolio Manager, JP Morgan Asset Management
 • Juscsák György, igazgató, JP Morgan Asset Management
 • Hans-Jörg Naumer, Global Head of Capital Markets & Thematic Research, Allianz Global Investors
 • Al-Hilal István, értékesítési vezető, Fidelity Worldwide Investment
 • Ocsenás Zoltán, regionális üzletfejlesztési igazgató, Allianz Global Investors
 • Tajti Imre, portfolió menedzser, Aberdeen Asset Management

A KONFERENCIÁN A KÖVETKEZŐ CÉGEK ÉS SZERVEZETEK KÉPVISELŐI VETTEK RÉSZT:

Aberdeen Asset Management, Aegon Alapkezelő Zrt., AEGON CEE B.V. Magyarországi Fióktelep, Aegon Prémium Üzletág, Allianz Alapkezelő Zrt., Allianz Global Investors, BÁV Zrt., BNP Paribas Investment Partners, Budacash, Budapest Alapkezelő Zrt., Budapest Bank, Budapest Bank Prémium, CIB Bank Zrt., Citibank, Citibank Europe Plc, Consequit Zrt., Csengery-Immo Kft., Dél-Szeg Kft., Diófa Alapkezelő Zrt., Dorsum Zrt., Erste Alapkezelő, Erste Bank, Erste Private Banking, ERSTE Vienna Insurance Group Biztosító Zrt., ExportHungary Kft., FHB Jelzálogbank, Fidelity Worldwide Investment, Ganzeg Gép-és Acélszerkezetgyártó Kft., Generali Alapkezelő, GrECo JLT Hungary Biztosítási Alkusz Kft., Gutmann Magyarország Zrt., Hungária Értékpapír Zrt., ING Bank N.V., ING Biztosító Zrt., JET-SOL Kft., JP Morgan Asset Management, KPMG Tanácsadó Kft., Magyar Posta Befektetési Zrt., MetLife Biztosító, MKB - Private Banking, MKB Bank, OTP Alapkezelő, OTP Bank Private Banking, OTP Ingatlan Befektetési Zrt., OTP Privátbank, Pannónia CIG Alapkezelő, Panorama, Quaestor Értékpapír Zrt., Raiffeisen Bank Zrt., Sberbank, SPB Befektetési Zrt., Trenico Consulting Zrt., Unicredit Bank, UniCredit Private Banking, XTB Magyarország


AZ ESEMÉNY LEGFONTOSABB PARAMÉTEREI:

DÁTUM: 2015. február 3. (14:00-19:30)

HELYSZÍN: SOFITEL Hotel, Budapest
1051 Budapest, Széchenyi tér 2., korábban Roosevelt tér 2.
Szálloda információ, térkép és elhelyezkedés

Ingyenes parkolást nem áll módunkban biztosítani, saját költségre történő parkolásra javasoljuk a környéken található parkolóházakat, többek között a Szt. István tér alatt lévő mélygarázst, valamint az Aranykéz utcai, illetve a Kristóf téri parkolóházakat.


RÉSZVÉTELI DÍJ: 39.900 Ft + ÁFA / fő

KEDVEZMÉNYEK:
• 10% kedvezmény két fő jelentkezése esetén
20% kedvezmény három vagy több fő jelentkezése esetén

Várható részvétel: 100-150 fő

A konferencia nyelve: magyar és angol. Szinkrontolmácsolást biztosítunk.

Konferenciánk nem csupán új szakmai ismeretek megszerzésére nyújt lehetőséget, de kitűnő alkalmat teremt szakmai kapcsolatok ápolására, kialakítására. Találkozzunk Önnel is!

A résztvevők között kisorsolásra kerül 1 db Thomas Mason alapanyagból méretre készített ing/blúz a Portfolio ruházati partnere, az AC su misura jóvoltából.

Galéria

GALÉRIA | 22 kép
Befektetés 2015 Konferencia

Kapcsolat

Tartalmi és szervezési kérdésekben

Árgyelán Ágnes
 • Árgyelán Ágnes
 • elemző
 •  
 • E-mail cím:
Iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!

Hírek, eseményajánlók első kézből

A feliratkozással elfogadom az Adatkezelési tájékoztató 
és ÁSZF feltételeit. 
Elmúltam 16 éves.