Kövesse LinkedIn és Facebook oldalunkat!
Tájékozódjon eseményeinkről 6 iparágban: Offline és Online konferenciák
×

Szuper Trader Program

Felszínre hozzuk az Önben rejlő sikeres kereskedőt!

Időpont: 2015. április 23. - 2015. május 8.  

Helyszín: Portfolio Trader Tudáscenter, 1033 Polgár u. 8-10. D épület 201.

Miért jöjjön el?

A tőzsdézés minimum 80%-ban pszichológia, ám a legtöbb tőzsdei képzés csak a maradék 20%-ra fókuszál, mely a stratégiával foglalkozik. Mi nemcsak a grafikonok mesterévé tesszük, hanem felkészítjük a lényegre, arra, hogy érzelmeit is kezelni tudja a kereskedés során.

Töltse le Portfolio Events mobilapplikációnkat, amelyen megtalálja a Portfolio szakmai rendezvényeit egy alkalmazáson belül, személyre szabva. Többek között elérhető a rendezvény részletes programja, a résztvevői lista és a konferenciajegye. Sőt, virtuális névjegykártya-cserére is lehetőséget biztosítunk. A rendezvény előtt, közben és után is. A badgen pedig megtalálható a QR kód az Ön személyre szóló online névjegykártyája - olvassák be egymás QR kódját, és máris kapcsolatba kerülhetnek a konferencia után is. Szakma, élmény, networking! QR kódos letöltés >>

Szuper Trader programunk nem kisebb dologra vállalkozik, minthogy felszínre hozzuk az Önben rejlő kereskedői tehetséget és Szuper Tradert faragunk Önből. A képzés során kiemelten foglalkozunk a kereskedés pszichológiai aspektusaival. A résztvevők megértéig és megtanulják kezelni a tőzsdézés során rájuk ható érzelem cunamit, valamint a siker szempontjából káros hiedelmeikkel is végleg leszámolnak. Természetesen a résztvevők a stratégiaépítés, pozícióméretezés és kockázatkezelés mestereivé is válnak.

Olyan útra invitáljuk, mely a pénzügyeken túlmenően az egész életére is kiható változásokat hoz. Megtanul célokat kitűzni, és képes lesz a motiváltság állapotát fenntartva haladni céljai megvalósulása felé. Felszínre hozzuk Önben a képességet, hogy Ön uralkodjon érzelmei felett, és a kereskedés számára ideális érzelmi állapotban tudjon leülni a számítógép elé.

Mint minden gondolkodó lény, a kereskedő is telis-tele van meggyőződésekkel, hiedelmekkel a világról, a pénzügyekről. Ezen hiedelmek közül sok a javunkat szolgálja, ám rengeteg korlátozó meggyőződés is van közöttük. (nem vagyok rá képes, nem érdemlem meg, nem erre születtem stb.) Képzésünkön, közösen kigyomláljuk a korlátozó hiedelmeket, hogy többé ne fogják Önt vissza a sikerhez vezető úton.

A kereskedés 80%-ban pszichológia, ám a 20%-ban meghatározó stratégiával is foglalkozunk. Hatékony kereskedési stratégiákat fognak elsajátítani, a pozícióméretezés és a kockázatkezelés mesterét faragjuk Önből.

A Szuper Trader Program tematikája:

  • a genetikailag belénk programozott érzelmek és vágyak hatása a kereskedésre
  • tőzsdei célkitűzés, célok megerősítése
  • stratégia pillérei, beszállás, profitrealizálás, kockázatkezelés
  • szabaduljunk meg káros hiedelmeinktől
  • az ideális kereskedési érzelmi állapot feltárása és előhozása
  • trendkövető és extrém mozgáson alapuló stratégiák
  • közös gyakorlás

A kereskedés érzelmi, pszichológiai aspektusainak kezeléséhez az NLP (Neuro Lingvisztikus Programozás) eszköztárát hívjuk segítségül, mely módszert már több évtizede használják hatékonyan a Wall Street-en.

Az NLP a 70-es évek elején kifejlesztett módszer, mely megalkotása John Grinder és Richard Bandler nevéhez fűződik. A két alapító célja az emberi kiválóság modellezése és reprodukálása volt. Mindezt egyszerű, tapasztalatra épülő pszichológiai és kommunikációs eszközökkel érték el. Az Szuper Trader képzés során az NLP tőzsdei kereskedésre adaptált módszereit Bence Balázs NLP Mester, tőzsdei tréner segítségével sajátítják el a résztvevők. A kereskedési stratégiák kialakításában Csizmadia Balázs trader, a Portfolio Trader Akadémia vezető oktatója lesz segítségére.

Fontos, hogy az NLP egy célorientált módszer, nem az a kérdés, hogy mi az oka, hanem az, hogy mit szeretnél, hova szeretnél eljutni. Ehhez alapvetően a számunkra kellemetlen érzéseket változtatjuk meg, hogy erőforrásokkal teli állapotba kerüljünk, mely a sikerhez alapvető, mind a kereskedésben, mind az élet más területein.

A képzés során, unikális módon kombináljuk a gyakorlati tőzsdei oktatást és a neuró lingvisztikus programozás eszközein alapuló gyakorlatokat, hogy Önt az árfolyamokkal és a saját magával folytatott küzdelemre is felkészítsük, és mindig erőforrásokkal csurig töltve, szakmailag és érzelmileg is felkészülten üljön le a számítógép elé.

A képzés időbeosztása: 

2015. április 23. 09:30-16:30

2015. április 24. 09:30-16:30

2015. április 29  09:30-16:30

2015. április 30.  09:30-16:30

2015. május 07.  09:30-16:30

2015. május 08.  09:30-16:30

Kapcsolat

Iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!

Hírek, eseményajánlók első kézből

A feliratkozással elfogadom az Adatkezelési tájékoztató 
és ÁSZF feltételeit. 
Elmúltam 16 éves.