FONTOS Megütötték a forintot, egyre közelebb a 400-as euró
 
Előfizetői tartalom

A magyarok hisznek abban, hogy ma szerencséjük lesz – El se hinnéd, hányszor játsszák meg a 13-as számot a lottón

MTI
A magyar lakosság közel 40 százaléka szerencsebefolyásoló erőt tulajdonít Péntek 13-nak: többségük (71%) abban bízik, hogy ez a nap szerencsét hoz. A Szerencsejáték Zrt. játékosai az átlagnál is jobban hisznek Péntek 13 rendkívüli erejében, ami különösen a kaparós sorsjegyek, az Eurojackpot és a Luxor játékosokra igaz – derül ki a társaság reprezentatív felméréséből.

A 13-as számhoz és az igencsak ritka, évente legfeljebb háromszor előforduló Péntek 13-hoz fűződő hiedelmek és babonák régóta a mindennapok részét képezik. Péntek 13-án sokan próbálnak szerencsét, a 13-as szám pedig szerencseszámként is az egyik legnépszerűbb a hazai játékosok körében. A magyar lakosság több mint felének van szerencseszáma, és bár többnyire a 7-es...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés