Előfizetői tartalom

Mérgező fűszer került a boltokba

Portfolio
Határérték feletti benzo(a)pirént és PAH-ot mértek Kínából származó őrölt gyömbérben. Az alapanyag Németországon keresztül került az Unió piacára, majd több feldolgozón és elosztón keresztül Spanyolországból szállítottak belőle hazánkba is - tájékoztat a Nébih. Az esetről a Nébih a RASFF-on keresztül, Írország bejelentése alapján értesült.

A termék adatai: A termék neve: Őrölt gyömbér (Ground Ginger, Stødt Ingefær) Márka: T (Flying Tiger) Kiszerelés: 60.0g Tételszám: L1808173 RASFF referenciaszám: 2019.0333A Nébih kéri, hogy aki vásárolt a termékből, ne fogyassza el azt!A benzo(a)pirénről és PAH-okról A policiklikus aromás szénhidrogének (PAH-ok) több száz kémiailag rokon, különböző szerkezetű és toxicitású...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés