Előfizetői tartalom

Rekordszámú látogatóra számítanak az idei VOLT Fesztiválon

Portfolio
Legalább 150 ezer fesztiválozót várnak Sopronba az idei VOLT Fesztiválra - jelentette be Lobenwein Norbert, a rendezvény alapító-főszervezője a csütörtöki sajtótájékoztatón. Van olyan nap, amely hetek óta teltházas, a többire még korlátozott számban kaphatók jegyek, illetve idén először 3, 4 és 5 napos bérletek is válthatók. Sopron polgármestere elmondta, hogy a város mint turisztikai helyszín népszerűsítésében is nagyon fontos szerepet játszik a VOLT.

Az idei VOLT Fesztiválon több nap teltházasnak ígérkezik: az eseményt június 26-án nyitja a Depeche Mode, amire óriási az érdeklődés. Eközben az Iron Maiden napjára már hetekkel ezelőtt elkelt minden jegy és a bérletek is nagy ütemben fogynak.Rekordszámú vendégre, vagyis legalább 150 ezer látogatóra számítunk 2018-ban- jelentette be Lobenwein Norbert alapító-főszervező....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés