Rendszerfejlesztési munkálatok a Portfolio oldalain - Szolgálati közlemény

2017. november 2. 16:46    
nyomtatás
 
November 2-án éjfélkor a Portfolio történetének legnagyobb informatikai rendszerátállását hajtjuk végre, mely egy nagyszabású fejlesztés része. A Portfolio és társoldalai működését, adatszolgáltatásunkat új szerverekkel erősítjük meg. Az átállás a pénteki nap folyamán esetleg fennakadásokat idézhet elő az oldalak és alkalmazások használatakor. Célunk, hogy a rendelkezésre álló legjobb technológiák beiktatásával a felhasználói élményt maximalizáljuk. Megértésüket köszönjük.

Rendszerfejlesztési munkálatok a Portfolio oldalain - Szolgálati közlemény


Előző cikk  Előző cikk Következő cikk  Következő cikk


F?rum
×
×
Jogi nyilatkozat
A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés alkalmasságát vagy megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadójával!

Az előbb írtakra tekintettel az előadás szervezője, az oldal üzemeltetője, szerkesztői, és szerzői valamint előadói kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.
Bővebben...Friss hírek
20 hír 30 hír 40 hír


 
hirdetés
Állásajánlatok
Könyvelő
Senior befektetési tanácsadó
 
EZT OLVASTA MÁR?
11
22
33
44
55
0
Prémium