<{* *}> <{* *}>
tel.: 36-1-472-2096 trader@portfolio.hu

Befektetési ötlet

Bitcoin: új időszámítás kezdődhet?

2018. november 21., szerda 9:45

A Portfolio TraderSzoba egy exkluzív INGYENES SZOLGÁLTATÁS, mely kizárólag a regisztrált tagok számára érhető el, az alábbi írás azonban minden Olvasónk számára hozzáférhető.

TraderSzoba REGISZTRÁCIÓ ITT!

A 2017-es eufória és lufifújás után 2018-ban az egyik legutáltabb tőzsdei termék a Bitcoin lett, és vélhetően sokan megégethették magukat vele. Az egyre mélyebb árfolyamok láttán a gazdasági média már 1000 dolláros célárakról prédikál, de a grafikonra tekintve egy potenciális fordulat bontakozhat ki előttünk a következő hetekben, hosszú távú vételi lehetőséget kínálva.

Tavaly karácsony előtt durrant ki a Bitcoin-lufi 20 ezer dollár körül, azóta pedig több hullámban, de jóval egészségesebb szintre került vissza az árfolyam közel 80%-os esés után. De ha a grafikonra tekintünk, akkor az esés karakterisztikája inkább korrektív jellegű, leginkább február óta, ugyanis azóta egy lefelé menő ékbe rendeződött be az árfolyam, és potenciálisan az utolsó fázisában, az ún. 'throw-over' szakaszban járhatunk, melynek elvárható mélypontja kb. 3 500 - 4 000 dolláros tartományban lehet (nyilván lehet túlreagálás egy ilyen típusú terméknél). Ha igazak a feltételezéseink, akkor a 2018-as esés például könnyen lehet egy nagyobb (IV)-es hullám, amiből 2019-ben akár egy szép nagy emelkedés kerekedhet, minimum megcélozva a lefelé menő ék kezdeti fázisát, azaz a 10 000 - 11 600 dolláros régiót, sokkal durvább esetben (ha például valóban egy (V)-ös hullám indulhat el a mélyponttól nézve) akár újra képbe kerülhet a 20 ezer dolláros szint. De nyilván erről most felesleges még ábrándozni, mivel több lehetséges ellenállást kell addig leküzdeni. 

A jó hír, hogy a Bitcoin-t a Portfolio Trader ügyfelek az Alfatrader kereskedési platformon keresztül is el tudják érni, valamint a befektetési szolgáltatásunkat választó ügyfelek részére brókereink is többféle terméket tudnak ajánlani a kereskedéshez.


Bitcoin napos grafikon

Vétel: 3500 - 4100 dollár

Stop: 2000 dollár

Célár: 6100 / 6700 / 10000 / 11500 / 12800 / ...

előző cikk nyomtatom következő cikk
A Befektetési ötletek befektetési megközelítése és a Portfolio.hu TraderSzoba által javasolt kereskedési elvek itt olvashatók.

Jogi Nyilatkozat

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadójával!

Az előbb írtakra tekintettel az oldal üzemeltetője, szerkesztői, készítői és szerzői kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.

A Portfolio TraderSzoba kiadója, a NET Média Zrt. azon tőzsdei és tőzsdén kívüli társaságokkal, amelyekkel kapcsolatos híreket, elemzéseket, interjúkat és egyéb írásokat megjelentet, üzleti kapcsolatot tarthat fenn akár közvetlenül, akár érdekeltségébe tartozó gazdasági társaságán, leánycégén keresztül. Ezen üzleti kapcsolatban a NET Média Zrt. vagy leánycége lehet az érintett társaság megrendelője és szállítója egyaránt. Üzleti kapcsolatnak minősül bármely társaság számára történő real-time tőzsdei adatszolgáltatás nyújtása is.

A Portfolio TraderSzoba az általa közölt hírek, elemzések, interjúk és egyéb írások összeállítása során kiemelt figyelmet fordított arra, hogy a felhasznált adatok hiteles, megbízható forrásból származzanak. Az adatok hitelességéért mindazonáltal a Portfolio TraderSzoba, illetve kiadója, a NET Média Zrt. nem vállal felelősséget.

A Portfolio TraderSzoba által közölt hírek, elemzések, interjúk és egyéb írások tájékoztató céllal készülnek, s befektetési ajánlást nem tartalmaznak.

A Portfolio TraderSzoba szerkesztőségének tagjai számára nem tiltott, hogy a tőzsdén saját nevükben kereskedjenek és tőzsdei vagy tőzsdén kívüli társaságok részvényeivel rendelkezzenek. Munkatársaink számára a tőzsdén történő tranzaktálás azért engedélyezett, mert meggyőződésünk szerint korrekt tájékoztatást és elemzést csak valós részvénypiaci tapasztalattal rendelkező személyek tudnak a részvénypiacról adni. A Portfolio.hu és a Portfolio TraderSzoba szerkesztőségi politikája alapján azonban az esetleges tőzsdei érdekeltség a szerkesztőségi munkatársak cikket, véleményét, tájékoztatását nem befolyásolhatja. Részvénytulajdonláson alapuló, esetleg részrehajló vagy megtévesztő tájékoztatást vagy véleményt a szerkesztőség bármely munkatársánál haladéktalanul súlyosan szankcionál.

A NET Média Zrt. bármely tőzsdei társaságban legfeljebb 1 db részvénnyel rendelkezik annak érdekében, hogy számára (munkatársa, mint meghatalmazott számára) a társaság közgyűlésén történő részvételi jog biztosítva legyen. Amennyiben bármely, a Portfolio.hu vagy a Portfolio TraderSzoba oldalain megjelent elemzés elemzője, szakírója az elemzéssel, véleménnyel érintett társaságban részesedéssel rendelkezik, ezt 0,01% pontossággal az elemzés vagy cikk alatt feltüntetjük.

Valamennyi, a Portfolio TraderSzobában megjelent vélemény, elemzés az azt elkészítő kolléga szakmai véleményét tükrözi, melyben objektív és szubjektív elemek egyaránt vannak. Az előbbiekre valamint a tőzsdei tranzakciók általános kockázatára tekintettel a NET Média Zrt. az egyes cikkekkel, elemzésekkel vagy az azokból származó információkra és véleményekre alapított ügyletekkel kapcsolatos semmilyen kárért vagy költségért felelősséget nem vállal.

A Portfolio TraderSzoba szerkesztősége.

Befektetési ötlet

GBPUSD: újra életre kelhet

Vételi zónába érkezett az árfolyam.

Day-trade ötlet

Kereskedési és befektetési ötletbörze - 2019.07.22.

Elemzés és kereskedési ötletek
 

Friss hírek