<{* *}> <{* *}>
tel.: 36-1-472-2096 trader@portfolio.hu

Adatvédelem

A NET Média Zrt. mint a Portfolio Traderszoba kiadója tiszteletben tartja olvasóinak mindazon magántermészetű adatait, amelyek bármilyen formában a birtokába kerülnek. A Portfolio TraderSzoba szolgáltatásait kizárólag az alábbi kereskedési rendszerek valamelyikét aktívan használó (az elmúlt 3 hónapban valamely értékpapírszámlán legalább egyszer tranzaktáló) ügyfelek vehetik igénybe:

- Portfolio Tanácsadás;
- AlfaTrader;

A Portfolio Traderszoba működése során az alábbi alapelveket tekintjük irányadónak:

  • A regisztráció során vagy bármely módon részünkre átadott magántermészetű adatokat (pl. e-mail cím), valamint a Portfolio Traderszoba olvasása során akaratlanul átadott adatokat (látogató IP-címe, domain-neve, látogatás időpontja, megtekintett oldalak, használt böngészőprogram stb.) bizalmasan kezeljük és azokat kizárólag a Portfolio Traderszoba és a Portfolio.hu szolgáltatásainak fejlesztéséhez, a felhasználók informálásához, valamint statisztika készítéséhez használjuk fel.
  • Egyéni adatok egyéb célra csak az érintett kifejezett hozzájárulásának megadása esetén kerülnek felhasználásra, e nélkül senki részére nem adjuk tovább.
  • A birtokunkba került adatokról statisztikai célú összegzést készítünk, s csak statisztikailag feldolgozott formában, egyedi azonosítókhoz nem kapcsolhatóan hasznosítjuk olvasótáborunk megismeréséhez, megismertetéséhez.
  • A Portfolio Traderszoba látogatása során akaratlanul átadott információkat statisztikai feldolgozás után megsemmisítjük, egyedi módon tovább nem tároljuk.
  • A Portfolio Traderszoba tartalmaz linkeket más website-okra is, amelyek tartalmáért és a személyiségi jogokkal kapcsolatos eljárásaiért felelősséget természetesen nem vállalunk.


A NET Média Zrt. fenntartja a jogot, hogy az olvasók egyidejű tájékoztatása mellett a személyiségi jogokhoz kapcsolódó adatok és információk felhasználásával kapcsolatos álláspontját a jövőben megváltoztassa.

Befektetési ötlet

Bitcoin: itt a korrekció vége?

Hamarosan kiderül.

Day-trade ötlet

Kereskedési és befektetési ötletbörze - 2020.01.20.

Elemzések és kereskedési ötletek
 

Friss hírek