<{* *}> <{* *}>
tel.: 36-1-472-2096 trader@portfolio.hu

Impresszum

A Portfolio TraderSzoba bármely részének másolásával és terjesztésével kapcsolatos minden jog fenntartva. Tilos a lap elektronikus tárolása, feldolgozása és értékesítése a NET Média Zrt. előzetes írásos hozzájárulása nélkül. A Portfolio TraderSzobából értesüléseket átvenni kizárólag a Portfolio TraderSzoba-ra való hivatkozással lehet. A hivatkozás formája: Portfolio TraderSzoba.

A NET Média Zrt. valamennyi, a Portfolio TraderSzoba oldalra bekerülő adatot, információt, hírt megbízható, ellenőrizhető forrásból szerez. Az adatokat és információkat - lehetőségeinkhez képest - a megjelenés előtt kontrolláljuk. Mindezen körülmények ellenére előfordulhat, hogy a Portfolio TraderSzoba oldalain utóbb tévesnek bizonyuló hírek, információk jelennek meg. Éppen ezért felhívjuk tisztelt olvasóink figyelmét, hogy ha az oldalainkon megjelentetett hírek, információk alapján gazdasági, pénzügyi döntést kívánnak hozni, úgy előzőleg az információk megfelelőségét, valóságtartalmát ellenorizzék. Az oldalainkon megjelenő információk esetleges valótlanságából, pontatlanságából eredő károkért a NET Média Zrt. mindennemű felelősségét kizárja.

A tőzsdei adatszolgáltatási szabályzat értelmében minden árfolyam késleltetett, a késleltetés mértéke általában 15 perc, vagy több. (NYSE/AMEX: 20 Perc, SWX/Virt-X: 30 Perc). A technológiát és az adatokat a http://tdcfinancial.ttweb.net/images/logo_tdc.gif szolgáltatja.

Az MTI valamint az EPA hírügynökségek a honlapon felhasznált hírei és fotói szerzői jogvédelem alatt állnak. Tilos azokat akár eredeti, akár átírt formában bármilyen médiumban közölni, sugározni vagy továbbadni, részben vagy egészben számítógépen tárolni - a személyes és nem kereskedelmi felhasználás eseteinek kivételével.

Elérhetőségeink:
e-mail: traderszoba@portfolio.hu
tel.: 36-1-472-2096

Kiadó:
Net Média Zrt.

Székhely:
1097 Budapest, Ecseri út 14-16.
Központi ügyintézés helye:
1033 Budapest, Polgár u. 8-10.


Telefon: 327-4080
Fax: 327-4081
ISSN 1419-2055

Panasz esetén kérjük az alábbi címre küldjön e-mailt: panasz@portfolio.hu

Hatáskörrel rendelkező felügyeleti hatóság neve és elérhetősége:
Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság
1015 Budapest, Ostrom u. 23-25.
Levélcím: 1525. Pf. 75


Nagyobb térképre váltás

Befektetési ötlet

Bitcoin: itt a korrekció vége?

Hamarosan kiderül.

Day-trade ötlet

Kereskedési és befektetési ötletbörze - 2020.01.20.

Elemzések és kereskedési ötletek
 

Friss hírek