<{* *}> <{* *}>
tel.: 36-1-472-2096 trader@portfolio.hu

Portfolio TraderSzoba

A Portfolio TraderSzoba egy EXKLUZÍV SZOLGÁLTATÁS, amelyet az alábbi kereskedési rendszerek valamelyikét aktívan* használó ügyfelek vehetnek igénybe:

* ha az elmúlt 3 hónapban történt tranzakció valamely értékpapírszámlán

A beérkező regisztrációkat folyamatosan felülvizsgáljuk.

Mit nyújt a Portfolio Tanácsadás?

Vegye igénybe a Portfolio szakértelmét! Folyamatos konzultáció mellett kereskedhet vagy kezelheti befektetésit. Legyen szó akár a hazai a parkettről, indexekről, devizákról, vagy a nemzetközi részvénypiacról mi segítünk céljai elérésében. A tanácsadás során a fundamentális és technikai elemzés rendszerére egyaránt támaszkodunk, mélyreható tőkepiaci ismereteink segítségével azon leszünk, hogy a maximumot hozzuk ki befektetésiből! A szolgáltatásról igénybevételéhez mindösszesen egy Portfolio Online Tőzsde értékpapírszámlára és egy tanácsadói meghatalmazásra van szükség. Amennyiben kizárólag online szeretne kereskedni, annak sincs semmi akadálya, a tanácsadói szolgáltatás igénybevétel opcionális, a kedvező  online kereskedési díjakat nem érinti.

Miért válassza az AlfaTradert?

Online deviza és CFd kereskedési platform, ahol devizákkal, tőzsdeindexekkel, árutőzsdei termékekkel lehet kereskedni, rendkívül kedvező kondíciók mellett. Az Alfatrader diszkont brókeri szolgáltatást nyújt. Professzionális, mégis felhasználóbarát kereskedési felület. Nálunk angol befektetési számla biztonságát élvezheti, 50 000 angol font (18 000 000 Ft) befektetővédelmi alappal.

Hogy  lehet ügyfelünk?

1, Kattintson IDE, adja meg az adatait, és kollégánk felveszi Önnel a kapcsolatot.

2. A Portfolio Online Tőzsde szolgáltatásról ITT olvashat.

3. Az AlfaTrader szolgáltatásról pedig ITT.

 

 

Befektetési ötlet

Bitcoin: itt a korrekció vége?

Hamarosan kiderül.

Day-trade ötlet

Kereskedési és befektetési ötletbörze - 2020.01.20.

Elemzések és kereskedési ötletek
 

Friss hírek