Uniós források

Orbán Viktor Von der Leyennel és a néppárttal egyeztetett

Portfolio
Ama tartott EU-csúcson Orbán Viktor Ursula von der Leyen leendő bizottsági elnökkel is találkozott – tudta meg a Magyar Nemzet. Magyarország továbbra is egyetlen biztosjelölttel rendelkezik, aki Várhelyi Olivér EU-hoz akkreditált magyar nagykövet.  

A hét elején az Európai Bizottság részéről közölték, hogy valamennyi biztossal még nem rendelkező tagországtól (Magyarország, Franciaország és Románia) két új aspiránst – egy férfit, illetve egy nőt – várnak. Míg hazánk hajthatatlannak tűnik a kérdésben, Von der Leyen nagy nyomást helyezett Romániára annak érdekében, hogy az ország női jelölttel álljon elő.

Időközben az Európai Néppárt részéről pedig azt közölték: a magyar miniszterelnök Brüsszelben a Fidesz néppárti tagságát vizsgáló testülettel egyeztetett. A magyar kormánypárt március óta felfüggesztett néppárti tagsággal működik. Orbán Viktor legutóbb júniusban találkozott a vizsgálóbizottság tagjaival – Herman van Rompuyjel, Hans-Gert Pötteringgel, illetve Wolfgang Schüssellel – írja a Magyar Nemzet.

Ez a cikk "Az EU kohéziós politikájának hatásai Magyarországon - jelen és jövő" című, 2019. április 1-től 2020. március 31-ig tartó munkaprogram része, amelyet a Portfolio.hu-t kiadó Net Média Zrt. valósít meg az Európai Unió finanszírozásával. Jelen tartalom kizárólag a cikk szerzőjének álláspontját tükrözi. A munkaprogramot finanszírozó Európai Bizottság semmilyen felelősséget nem vállal a cikkben szereplő információk felhasználását illetően.
RSM Blog

Mit kockáztatunk HR nélkül?

A vállalatok jelentős részének életében meghatározó szerepe van a HR tevékenységnek, mert a jól átgondolt HR stratégia támogatja a munkatársak, megtartását, motiválását, fejlesztését,

Tematikus PR cikk
FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Nem mese ez: rengeteg pénz hullik a magyarokra pillanatokon belül

Pénzügyi vezető elemző

Pénzügyi vezető elemző
Vállalati Energiamenedzsment 2024
2024. április 11.
Sustainable Tech 2024
2024. április 24.
Portfolio Agrofuture 2024
2024. május 23.
GEN Z Fest 2024
2024. május 9.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu

Kiadó raktárak és logisztikai központok

A legmodernebb ipari és logisztikai központok kínálata egy helyen

Tőzsdetanfolyam

Tőzsdei hullámok, vagyonépítés és részvénykiválasztás

22+1 órás komplex tanfolyam ahol a tőzsdei kereskedés és a hosszú távú befektetés alapjait sajátíthatod el. Megismered a tőzsdei ármozgások törvényszerűségeit, megismered a piaci trendeket, megtanulod felismerni a trendfordulókat.

Díjmentes előadás

Tőzsdei megbízások helyes használata

Ahhoz, hogy kereskedni tudj a tőzsdén, a piacra lépés elsődleges feltétele, hogy képes légy a különböző megbízásfajtákat használni. Számos megbízásfajta létezik a piacokon, mi sorra vesszük a legfontosabbakat.

Ez is érdekelhet
Orbán: az e-autózás éllovasa lesz Magyarország