Előfizetői tartalom

Az Európai Bizottság jóváhagyta az 50 milliárd forintos magyar gazdaságmentő csomagot

Portfolio
Az Európai Bizottság jóváhagyta azt az 50 milliárd forint összegű magyar támogatási programot, amely a koronavírus-járvánnyal összefüggésben hivatott a magyar gazdaság működését segíteni. A támogatási programot a Bizottság az állami támogatásokra vonatkozóan nemrég elfogadott ideiglenes keretszabálya alapján hagyta jóvá - derül ki az Európai Bizottság Magyarországi Képviseletének közleményéből.

Margrethe Vestager, az Európai Bizottság versenypolitikáért felelős ügyvezető alelnöke így nyilatkozott: „Ez az 50 milliárd forintos magyar program támogatni fogja azokat a vállalkozásokat, amelyeket különösen súlyosan érint a koronavírus-járvány. Arra irányul, hogy a koronavírus-járvány gazdasági hatásait enyhítse, és segíteni fog a vállalkozásoknak, hogy folytathassák...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés