Előfizetői tartalom

Rugalmasabbá és igazságosabbá akarják tenni az EU-s helyreállítási alapot Orbán Viktorék

Portfolio
|
MTI
Magyarország, Csehország, Lengyelország és Szlovákia miniszterelnöke közösen törekednek igazságosabbá és rugalmasabbá tenni az Európai Bizottság koronavírusos 750 milliárd eurós helyreállítási alapjáról szóló előterjesztését – foglalta össze a kedd délelőtti V4-szintű kormányfői videókonferencia egyik üzenetét az MTI-nek Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.

Orbán Viktor miniszterelnök kedden videokonferencia keretében megbeszélést folytatott a V4-országok kormányfőivel, amely beszélgetésbe később bekapcsolódott Charles Michellel, az Európai Tanács (EiT) elnöke is. A tájékoztatás szerint a régiós vezető megállapodott abban, hogy a jövő héten Csehországban újabb V4-csúcson folytatják a munkát, és további információkat...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés