Előfizetői tartalom

Mi lesz a magyar agrárpénzekkel? - Elmondja az uniós biztos a Portfolio konferenciáján

Portfolio
Elfogadta a Portfolio felkérését egy videókonferenciás előadás megtartására az Európai Bizottság lengyel agrárbiztosa, Janusz Wojciechowski, a december 3-án tartandó Agrárszektor 2020 című konferenciánkra a reggeli idősávban, és Feldman Zsolt, az Agrárminisztérium államtitkára szintén elfogadta felkérésünket egy előadás megtartására. Így első kézből tájékozódhatnak majd a résztvevők arról, hogy mi is lesz Magyarország agrárpénzeivel 2021-től a jogállamisági vita, illetve a Közös Agrárpolitika reformja mellett. A járványügyi korlátozások miatt rendezvényünk az online térben zajlik majd, amelyről az összes részletet az alábbi linken érhetik el.

Agrárszektor Konferencia 2020 Magyarország legrangosabb téli agrárkonferenciájának összes részlete elérhető ez alábbi linkeken: Információ és jelentkezés Egyre több az olyan jel és nyilatkozat, például Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter csütörtöki jelzése, amely szerint akár sok...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés