Előfizetői tartalom

Gulyás Gergelynél lesznek januártól az EU-s pénzek

Portfolio
Elvette Palkovics László innovációs és technológiai minisztertől és egy az egyben odaadta Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszternek az európai uniós források felhasználásának feladatkörét Orbán Viktor miniszterelnök, változás 2021., január 1-től lesz hatályos, azaz akkortól, amikor egyébként is elindul a 2021-2027-es uniós költségvetési ciklus – derült ki a legfrissebb Magyar Közlönyből.

Az 536/2020. számú kormányrendelet módosítja a kormány tagjainak feladat- és hatásköréről szóló kormányrendeletet és ennek a lényege az, hogy jövő év elejétől már Gulyás Gergely lesz a felelős az uniós pénzek felhasználásáért, ezt a 12 pontból álló tételes feladatkört törölték Palkovics László tárcájának feladat felsorolásából és így áttették a Miniszterelnökséget...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés