Előfizetői tartalom

Német EP-képviselő a magyar kormány drasztikus döntéséről: „bárcsak az én hazám is így döntene”

„Németként örülnék, ha így döntene az országom”, … „alapvetően nem rossz a döntés, talán példát vehet róla Németország is”, hiszen így több pénz jut a vidékfejlesztésre, innovációra, környezetvédelemre – ezekkel a kifejezésekkel reagált Peter Jahr néppárti EP-képviselő, a Közös Agrárpolitika (KAP) stratégiai terveinek jelentéstevője a Portfolio kérdésére egy csütörtök délutáni online háttérbeszélgetésen.

A magyar döntés és annak háttere Arra kérdeztünk rá, hogy hogyan kommentálják Ulrike Müllerrel együtt (szintén német EP-képviselő, Renew Europe, aki a KAP finanszírozása, irányítása és ellenőrzése jelentéstevője) azt, hogy a magyar kormány egy minapi drasztikus döntéssel az eddigi 17,5%-ról 80%-ra emelte a magyar állami önerő mértékét a KAP második, vidékfejlesztési...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés