Előfizetői tartalom

165 milliárd forintnyi települési EU-pályázat tervezetét tették közzé

Portfolio
Közzétették kedden reggel az első 5 olyan uniós pályázat tervezetét, amely már a 2021-2027-es ciklus TOP Plusz programjához tartozik – hívta fel a figyelmet Facebook-videójában Varga Mihály. A pénzügyminiszter kiemelte, hogy ebben az időszakban mintegy 1700 milliárd forintos keretet szán a kormány a TOP Pluszra, a 2014-2020-as ciklusbeli mintegy 1600 milliárdos támogatási keret után. Frissítés! Kedden délelőtt végül összesen 12 TOP Plusz pályázat társadalmi egyeztetése kezdődött meg.

A kormány hivatalos pályázati oldalának társadalmi egyeztetési részén ezen a linken megjelent kedden reggel Területi és Településfejlesztési Operatív Program Plusz (TOP Plusz) keretén belül az első öt felhívás tervezete. Ezek épület-korszerűsítésekkel, óvodák és bölcsődék fejlesztésével, valamint a fenntartható közlekedéssel kapcsolatosak és összesen 165,5 milliárd...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés