Előfizetői tartalom

Hűtő, fagyasztó, mosógép: le ne maradj az ingyenpénzről!

MTI
|
Portfolio
Három támogatási kategóriában 20-45 ezer forint közötti vissza nem térítendő támogatást osztanak ki energiatakarékos hűtő, fagyasztó és mosógép cseréjére az Otthon Melege program novemberben újranyíló fordulójában, mivel a kormány a tavalyi pályázat 600 milliós eredeti keretét idén 2 milliárd forintra emelte - jelentette be egy mai sajtótájékoztatón Weingartner Balázs. Az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) fenntarthatóságért felelős államtitkára jelezte, hogy pályázni november 5. és 19. között kizárólag elektronikusan lehet majd és az egyes térségekben csak egy adott napon, mindössze 4 órán keresztül lehet majd benyújtani a támogatási kérelmeket.

Az MTI beszámolója alapján a mai bejelentések legfontosabb információi: Az Otthon Melege program újabb felvonása a háztartási nagygépek (hűtő, fagyasztó, valamint mosógép) cseréjét teszi lehetővé, amely lépés hozzájárul a rezsiszámlák csökkentéséhez Összesen országosan 2 milliárd forintnyi vissza nem térítendő támogatást osztanak ki, ami több mint háromszorosan...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés