Előfizetői tartalom

A Swietelsky cége építi a felcsúti kisvasutat

Portfolio
Mivel a projektértéken belül nem éri el a 75%-ot az uniós támogatás aránya, így közbeszerzési eljárás nélkül a Swietelsky Vasúttechnika Kft. építheti a felcsúti kisvasutat - tudta meg a Hír.24 a Miniszterelnökségtől. A szerződéskötés már közel egy hónapja megtörtént, azóta a beruházás már kb. 5%-os készültségnél tart és október végéig befejeződik.

A Hír24. cikkének néhány lényeges információja, illetve saját kiegészítésünk: A Miniszterelnökség tájékoztatása szerint a Felcsúti Utánpótlás Nevelésért Alapítvány (amely megnyerte a kisvasút projekt kedvezményezettje) és a cég július 10-én írta alá a szerződést. A Swietelsky cégét nem nyílt eljárás keretében választották ki, és közbeszerzési eljárás...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés