Előfizetői tartalom

Balog Ádám: tőkebefektetésekben is érdemes gondolkodnunk

Portfolio
Egyre inkább a kkv-szektort vesszük célba a növekedési lehetőségek miatt és a teljes banki finanszírozási paletta mellett érdemes a tőkealapú céges együttműködésekben is gondolkodni - ezt az új információt is jelezte a mai Portfolio-KAVOSZ Dél-Magyarországi Gazdasági Fórum keretében tartott előadásában Balog Ádám, az MKB Bank elnök-vezérigazgatója. A város alpolgármestere, Gaál József a térség gazdasági kilátásai kapcsán külön kiemelte az ellenmondásos munkapiaci helyzetet, miszerint egyszerre van jelen a munkanélküliség, illetve a szakképzett munkaerőhiány is. Bár a megnövelt uniós pályázati előlegkifizetés segít a cégeknek, de még nem teremt értéket, ugyanakkor az államháztartási hiányt valóban megnöveli, így erre is kell figyelni a vállalkozók forráséhsége mellett - jegyezte meg a Portfolio reggeli elemzésére is reagálva Krisán László, a KAVOSZ Zrt. vezérigazgatója.

Balog Ádám, az MKB Bank elnök-vezérigazgatója előadásának főbb üzenetei, gondolatai:A háztartások vagyoni helyzete az utóbbi években jelentősen javul, 10 ezer milliárd forint körüli vagyont halmoztak fel, közben a nem-pénzügyi vállalati szektor pénzügyi helyzete szintén javult, de közben a hitelállománya nem nőtt A háztartások lakossági állampapír állománya, illetve...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés