Előfizetői tartalom

Egyszerűbb, megbontás nélküli kohéziós politikát akar sok tagállam 2020 után

Portfolio
Több ponton is felülbírálta a tagállamok többsége az Európai Bizottság eredeti javaslatát a 2020 utáni uniós költségvetésről a múlt pénteki általános ügyek tanácsi ülésen és összességében a szabályok egyszerűsítése, illetve az 5+2 éves megbontás nélküli ciklus felé haladhatnak majd a folyamatok - foglalja össze a helyzetet a Bruxinfo.

A cikk szerint az osztrák soros EU-elnökség háttéranyaga a felzárkóztatási politika szabályainak egyszerűsítésére és rugalmasabbá tételére helyezte a hangsúlyt és a jelek szerint ezt számos tagállam támogatja is, amivel lényegében felülbírálják az Európai Bizottság eredeti javaslatát. Az ülésen három téma szerepelt és erről fejtették ki a tagállamok miniszterei...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés