Előfizetői tartalom

EU-s pénzpörgetés: lazít a közbeszerzési törvényen a kormány (2.)

Portfolio
Az egy éve elfogadott új Közbeszerzési törvény alapjai jók, de bizonyos részletszabályokban igazodni kell a realitásokhoz, a felhalmozódott tapasztalatokhoz, illetve a kormány által meghatározott uniós pénzkifizetési célokhoz, így készül a törvény módosítása - jelentette be a mai MKT közgazdász vándorgyűlés EU-forrás szekciója keretében Császár Dániel.

Marad a 25 milliós korlát, de mégis lesznek változásokA Miniszterelnökség közbeszerzési felügyeletért felelős helyettes államtitkára hangsúlyozta, hogy a 25 millió forintos korlát törlése kizárt, de az ez alóli kivételek köre 1-2 területtel bővülhet, emellett a kivételek pontos tartalmát érintik majd a jogszabályi változások. A változások előszele már tegnap érezhető...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés