FONTOS A kormány veszélyhelyzeti intézkedései vannak Brüsszel asztalán
 
Előfizetői tartalom

Hirtelen több ezer uniós pályázati nyertest kihirdettek ma

Portfolio
Több mint 2330 mikro-, kis- és középvállalkozás nyert a Gazdaságfejlesztési és innovációs operatív program (GINOP) 16 pályázati felhívásának keretében összesen 52 milliárd forintnyi támogatást - jelentette be ma Rákossy Balázs, a Nemzetgazdasági Minisztérium európai uniós források felhasználásért felelős államtitkára az MTI-n.

A később a kormany.hu-n is megjelent közlemény sajnos nem nevesíti, hogy pontosan melyik az a 16 pályázat, amelyen új nyerteseket hirdettek, csak azt emelte ki, hogy a pályázatokon elnyert forrásokat a vállalkozások a versenyképesség erősítésére, kutatás-fejlesztési, illetve infokommunikációs tevékenységek támogatására, valamint foglalkoztatási programok megvalósítására...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés