Előfizetői tartalom

Hogyan újítsuk meg a hazai ingatlanállományt? Most beleszólhat!

Portfolio
Órákkal azután, hogy Orbán Viktor kormányfő, illetve José Manuel Barroso, az Európai Bizottság elnöke aláírta a 2014-2020-as fejlesztési ciklus meghatározó dokumentumát, kiírta társadalmi egyeztetésre a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium a következő másfél évtized egyik meghatározó jelentőségű nemzetgazdasági stratégiai anyagát, a Nemzeti Épületenergetikai Stratégiát és az ehhez tartozó környezeti vizsgálati jelentést. Az anyagokat a tárca az ÉMI Építésügyi Minőségellenőrző Innovációs Nonprofit Kft. koordinálásában létrehozott szakértői kör bevonásával készítette el, és mától egy hónapon át van lehetőség hozzászólni az anyaghoz a társadalmi egyeztetés keretében. A Partnerségi Megállapodás aláírásáról szóló beszámolónk:

Kapcsolódó cikkünk2014.09.11Orbán: segíti az egyensúlyt és az adósságcsökkentést az EU-támogatás Budapest Economic Forum 2014 Magyarország hosszú távú fejlesztési stratégiájáról, hangsúlyosan a 2014-2020-as EU-s fejlesztési ciklusról külön szekció szól az október 2-án megrendezésre kerülő Budapest Economic Forum keretében. További részletek: ...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés