Uniós források

Jó hír a balatoni kajak-kenusoknak: könnyebb lesz kikötni EU-s pénzből

Portfolio
A nagyobb balatoni kikötővárosokban folytatódik az az uniós fejlesztési program, amely remélhetőleg már a mostani üdülési szezonra lehetővé teszi, hogy kajakkal, vagy kenuval is ki tudjanak kötni a vízi túrázók és megfelelően tudják tárolni az eszközöket.
Révfülöp 14,1, Fonyód 16,7, Balatonszemes pedig 21,5 millió forinttal részesült abból az 595 millió forintos uniós támogatásból, amelyből a balatoni települések közül Keszthelynek, Zamárdinak, Tihanynak, Balatonfürednek és a siófoki szabadidő- és túraközpontnak is jutott, illetve jut komplett lapátos vízi megállóhelyre.

A Magyar Kajak-kenu Szövetség (MKKSZ) ernyője alatt folyó fejlesztés eredményeként a fenti nyolcból hét strandon vehetnek birtokukba a kajakozók, kenusok olyan megállóhelyet, amely jogosult lesz a minőségi víziturisztikai szolgáltatást tanúsító védjegy használatára is - tájékoztatta a Magyar Időket Vaskuti Máté, a BJMOKK Sportüzemeltetési Nonprofit Kft. ügyvezetője.

A Bejárható Magyarország turisztikai fejlesztési program lényege, hogy ezeken a lapátos megállóhelyen legyen egy olyan biztonságos, a vízi sporteszközök tárolására alkalmas könnyűszerkezetes hangár, ahonnan alkalmanként kajakot, kenut kölcsönözhetnek, akiknek nincs sporteszközük.

Jó hír a balatoni kajak-kenusoknak: könnyebb lesz kikötni EU-s pénzből
A Balaton-átevezés résztvevői Fonyód és Badacsonytomaj között 2018. július 14-én. A versenyzőknek 10,2 kilométeres távot kell teljesíteniük Fonyódtól Badacsonytomajig és vissza. Fonyód, 2018. július 14.
Címlapkép és kép forrása: MTI Fotó Varga György
Ez a cikk "Az EU kohéziós politikájának hatásai Magyarországon - jelen és jövő" című, 2019. április 1-től 2020. március 31-ig tartó munkaprogram része, amelyet a Portfolio.hu-t kiadó Net Média Zrt. valósít meg az Európai Unió finanszírozásával. Jelen tartalom kizárólag a cikk szerzőjének álláspontját tükrözi. A munkaprogramot finanszírozó Európai Bizottság semmilyen felelősséget nem vállal a cikkben szereplő információk felhasználását illetően.
RSM Blog

Munkaszüneti napok 2025 - így tervezzen!

Megjelent a Magyar Közlönyben a 2025-ben esedékes ünnepnapok, pihenőnapok és plusz munkanapok végleges listája. A rendelet azt is meghatározza, hogy mikor lesznek hosszú hétvégék 2025-ben, va

Holdblog

Ismét a HOLD az Év Alapkezelője

Megint - immáron nyolcadik alkalommal - mi lettünk Az Év Alapkezelője. Mellette a HOLD Részvény, a Deep Value 2024 és a Columbus alapjainkat is kategóriájuk... The post Ismét a HOLD az Év Alapke

Holdblog

Ki vesz aranyat? (vendég: Zsiday Viktor)

HOLD After Hours. Zsiday Viktorral megbeszéljük, hogy kinek a nagymamája a modernebb. És hogy a zene lehet-e megoldás a klímaváltozásra. Meg miegymás. Jó szórakozást! 00:45   ...

Kiszámoló

Feltámadt a kínai gazdaság?

Tavaly már mindenki temette Kínát és az új Japánnak hívták. Japán a második világháború után hatalmas növekedést produkált, de 1990 óta egyhelyben toporog, teljesen megrekedt a fejlődés

Holdblog

Felezés és duplázás

A következő órákban a manipulálhatatlan programkód negyedszerre is végrehajtja a Bitcoin négyévente esedékes felezését. Az újonnan kibocsátott bitcoinok mennyisége blokkonként 6,25-ről 3,1

Tematikus PR cikk
FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Újra éledezik az infláció - Mibe érdemes most befektetni?

Pénzügyi vezető elemző

Pénzügyi vezető elemző
Digital Compliance by Design & Legaltech 2024
2024. május 8.
AI in Business 2024
2024. április 23.
Balaton Konferencia 2024
2024. május 2.
Portfolio Agrofuture 2024
2024. május 23.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu

Eladó új építésű lakások

Válogass több ezer új lakóparki lakás közül Budán, Pesten, az agglomerációban, vagy vidéken.

Tőzsdetanfolyam

Tőzsdei hullámok, vagyonépítés és részvénykiválasztás

22+1 órás komplex tanfolyam ahol a tőzsdei kereskedés és a hosszú távú befektetés alapjait sajátíthatod el. Megismered a tőzsdei ármozgások törvényszerűségeit, megismered a piaci trendeket, megtanulod felismerni a trendfordulókat.

Díjmentes előadás

Tőzsdei megbízások helyes használata

Ahhoz, hogy kereskedni tudj a tőzsdén, a piacra lépés elsődleges feltétele, hogy képes légy a különböző megbízásfajtákat használni. Számos megbízásfajta létezik a piacokon, mi sorra vesszük a legfontosabbakat.

Ez is érdekelhet
berlaymont európai bizottság eu európai unió jogállamisági eljárás