Előfizetői tartalom

Küzd az EU-pénzek jogállamisági feltételekhez kötéséért az uniós biztos

Portfolio
Továbbra is hisz abban az Európai Bizottság költségvetésért felelős biztosa, hogy jövő május végéig legalább a fő kereteit el fogják fogadni az állam- és kormányfők a 2021-2027-es költségvetésnek, és elárulta: annak elfogadásáért is küzd, hogy a következő büdzsében már csak a jogállamisági feltételek megléte esetén lehessen EU-pénzeket kifizetni a tagállamok felé. Arról, hogy mennyire (csekély mértékben) reális az EU-költségvetés jövő májusig történő elfogadása, alábbi két cikkünkben már írtunk:

Kapcsolódó cikkünk2018.10.08100 ezer EU-s projekt csúszhat, ha májusig nincs új uniós büdzsé2018.09.07Nagy a veszélye, hogy 2022 előtt nem tud Magyarország az új EU-pénzből költeniOktóber 12-én volt Brüsszelben egy nagyszabású konferencia a 2020 utáni uniós keretköltségvetés fő irányairól és ezen beszédet tartott Günter Oettinger, a költségvetésért felelős uniós...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés