Előfizetői tartalom

Lázár: jelentős béremelésre és sok tulajdonosra lenne szükség az országban

Portfolio
Elkerülhetetlen és megspórolhatatlan, hogy a 2018-2022 közötti időszakban további jelentős béremelések legyenek az oktatásban és az egészségügyben, ami jó befektetést jelent és a magyar gazdaság felzárkózását is segíti - hangsúlyozta a Munkaadók és Gyáriparosok Országos Szövetsége mai Gazdasági Csúcstalálkozóján Lázár János.

A Miniszterelnökség vezetője egyúttal jelentős leépítéseket is vázolt az állami szférában a következő ciklusban, ami enyhítheti a versenyszféra egyre kínzóbb munkaerőhiányát és közben a digitalizáció közszférabeli terjedése is ki fogja ezt kényszeríteni. A miniszter egy korábban már felvetett gondolatát is megismételte, miszerint az ország akkor lesz sikeres, ha sok...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés