Előfizetői tartalom

Nem utalt eleget Brüsszel, a héten még kapunk pénzt

Portfolio
Az Európai Bizottság a napokban 576 millió eurót utalt át az aszfaltügyi megállapodás eredményeként, és még ehhez az ügyhöz kapcsolódóan ezen a héten további 21 millió eurónyi kifizetést teljesít a magyar hatóságok felé - tudta meg a Portfolio brüsszeli forrásokból. A Miniszterelnökség tegnap este csak az 576 millió eurós tétel megérkezéséről szólt a közleményében:

Kapcsolódó cikkünk2016.10.25Lezárták az aszfaltügyet: 176 milliárdot utalt Brüsszel MagyarországnakA napokban várható újabb utalás miatt mindez azt jelenti, hogy a múlt héten megszületett végső brüsszeli döntés hatására rövid távon 597 millió eurónyi kifizetés történik meg, ami 176,5+6,4 milliárd forintnak felel meg. Ez azért kevesebb, mint a Portfolio által két hete...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés