Előfizetői tartalom

Rekordot döntünk idén az EU-források lehívásában

Portfolio
A 2013-as év rekordkifizetését is túlteljesíti idén a Miniszterelnökség az EU-s támogatások lehívásában és az a cél, hogy "hogy hazánk legyen az első uniós tagország, amely 100 százalékban felhasználja a számára rendelkezésre álló forrásokat" - emelte ki délutáni közleményében a Miniszterelnökség Fejlesztéspolitikai tájékoztatási főosztálya.

Az nem újdonság, hogy idén rekordot dönthetünk a tavalyi évben megvalósult 1708 milliárd forintos kifizetés után, és amint rámutattunk: idén elegendő lehet a tavalyi évi kifizetési szint körül maradni ahhoz, hogy a jövő év végéig le tudjuk hívni az összes, a 2007-2013-as ciklusra szóló uniós fejlesztési forrást. A tárca közleményében emlékeztet az év végi gyors...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés