Előfizetői tartalom

Tízmilliárdos EU-pénzt vitathatnak meg a magyar halgazdálkodók

Portfolio
Ma társadalmi egyeztetésre bocsátotta a Miniszterelnökség a Magyar Halgazdálkodási Operatív Program (MAHOP) első változatát, amelynek kapcsán a tárca számít a szakmai és a civil szervezetek, illetve a program iránt érdeklődő magánszemélyek véleményére azért, hogy kialakulhassanak a 2014-2020-as időszak stratégiai dokumentumának végleges keretei.

A programhoz kapcsolódó szövegszerű észrevételeket, javaslatokat a dokumentum vonatkozó fejezetének, oldalszámának megjelölésével 2015. május 28-ig várja a tárca ezen az egyeztető oldalon. A MAHOP teljes pdf-változata ezen a linken található.A tárca hangsúlyozza, hogy a fenti dokumentum egyetlen hiteles forrása a www.palyazat.gov.hu pályázati oldal, kérjük, hogy kizárólag...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés