Előfizetői tartalom

Új EU-pénzek: Brüsszelből még nem kaptunk semmit

Portfolio
Magyarország a 2014-2020-as európai uniós fejlesztési ciklus során még nem kapott Brüsszeltől fejlesztési forrást, a költségvetés terhére ugyanakkor már kifizetett 23 milliárd forintot a kormány a győztes pályázóknak. A lehívások az év második felében indulhatnak meg több több száz milliárd forintos nagyságrendben - írja a keddi számában a Magyar Nemzet.

A 2014-2020-as uniós ciklus keretéből még nem kezdődött el a lehívás - tudatta a Magyar Nemzettel a Miniszterelnökség. A Sajtóiroda ezt azzal magyarázta, a projektek olyan szakaszban tartanak, hogy még nem tudnak teljesítésalapú számlákat hozni. A tárca várakozásai szerint azonban az év második felétől több százmilliárd forintos nagyságrendben indulhatnak a forráslehívások....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés